Brunsj uke 10

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12 med programmet Brunsj.

Studentmorgen mandag – Overlevelsesguiden

Studentmorgens Jeron Joseph presenterer i spalten “Overlevelsesguiden” et scenario for Kornelia Minsaas, med stemningsfull musikk og morsomme skildringer av scenarioet. Ved hjelp av forskjellige redskaper skal Kornelia dermed overleve situasjonen ved hjelp av egen fantasi. Hvordan det gikk med Kronelia i svømmehallen, kan du høre i klippet under.

UMIR – RUSSLAND

Kasper Valestrand, Amalie Henriksen og Aleksander Losnegård fra Utensriksmagasinet MIR prater i denne sendingen om Russland, og går da derfor i denne praten inn på hvorfor opposisjonen i Russland ikke mobiliserer mot Putin.

Kinosyndromet – Mina er lei av superhelter

Fra Russland og over til filmindustrien i statene. Mina Juni Stenebråten fra Kinosyndromet deler her sine tanker om superhelter og alle filmene som følger dem, spesielt de siste årene.

Studentmorgen Torsdag – Hyller en helt

Gjengen som styrer sendingen hver torsdag fra 7-10 hyller hver uke en helt spesiell helt. Denne uken er det “Forskrift om begrensning på bruk av hest i Fløyensområdet” Morten Nordås har valgt å hylle.

Tights – Hvem ville du ha vært

Emilie Bjørn spør denne uken Daniel Stønjum Rømuld og Lars Shunsuke Gulliksen Solbakken hvem de helst ville vært av Dick Grayson (AKA Robin) som Batman eller som Nightwing, og karene klarer ikke annet enn å være uenige til astronomisk proporsjoner med en god dose argumenter. Bare hør på klippet:

Offside – Moi

Mathias Fløtaker fra Offside har denne uken intervjuet Molde-spiller Mohamed Elyounussi om hans utvikling fra skolealder til landslagsspiller.

Studentmorgen Fredag – Tiltalt

Erlend Kristiansen, Synne Hellevang og Anna Victoria Simensen Borgersrud er i gang med å teste ut en ny spalte, Tiltalt, da det hele tar en vendig jentene var totalt uforberedt på.

Tights – Hjemmeleksa

Daniel Stønjum Rømuld snakker om hjemmeleksen sin, som var å lese Nightwing Blüdhaven og gir lytterne et bedre overblikk til Dick Graysons nye liv som Nightwing.

UMIR – Russlands historie og opposisjon

Frida Axelsen i Utenriksmagasinet MIR tar for seg Russlands opposisjon gjennom å legge fram dens historie og intervjue forskere.

Anbefalte artikler