Brunsj uke 22

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12 med programmet Brunsj.

Vitenskrap – Hollow Earth

Vitenskrap legger frem teorien om Hollow Earth, som går ut på at jorden er hul og har opp til to soler inni seg. De nevner personer som har søkt etter inngangen og andre personer som muligens er der nå. Stikkord: Helvete (som i underverdenen).

Kinosyndromet – Ett tilbakeblikk på kinosemesteret

Thorvald setter seg inn i sin DeLorean-tidsmaskin og reiser gjennom semesteret som har gått for å se om det faktisk har vært noen gode filmer på kino.

Tidig – “Hakka møkk”

Sjefsfjaser Christoffer, Sindre og gjest Paradise-Rasmus Wold snakker og diskuterer rundt ordtaket “hakka møkk”. Hvor kommer det egentlig fra?

Studentmorgen Fredag – Tacopølse

Erlend, Anna Victoria og supervikar Kine Emilie diskuterer Statoils nyeste oppfinnelse: Tacopølsen. Hva blir det neste? Grøtpølse?

Nettredaksjonen – Fyllaflauser

Fredag 29. mai hadde nettredaksjonen sin tradisjonelle kveldssending. Hangover var temaet og jentene deler her personlige flauser og merkelige vaner de har i fylla.

 

Anbefalte artikler