Brunsj uke 7

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12 med programmet Brunsj.

Gorilla – Humor i norsk musikk

Gorillas egne Maiken og Torjus diskuterer at norske musikere ikke tør å vise hva de er god for og bare skjuler seg bak humor. Hvorfor står janteloven så sterkt her til lands?

Studentmorgen Fredag – Fredag den trettende

Programlederne i Studentmorgen Fredag prater om hva som gjør tallet 13 så spesielt, og Nora deler en historie som slutter med et helt vilt vendepunkt.

Studentmorgen Torsdag – Fruktbiten i yoghurten

Studentmorgen hyller alle slags helter, og Morten trekker denne uken frem en helt de fleste ikke tenker på. Fruktbiten i yoghurten blir plutselig det viktigste i verden, presentert med fantastiske bilder og metaforer.

Tights – Gud vs. Supernazi

Superhelter, guder og tegneserier – hos Tights finnes det meste. Denne uken tok de for seg hvem man ville vært om det hadde stått mellom en gud med kun to år igjen å leve eller en supernazi som kan sprenge ting.

Offside – Hva hvis Matthias Sindelar spilte for Nazi-Tyskland

I Offsides faste spalte “Hva hvis” spør Fredrik Tombra seg selv: Hva hvis Matthias Sindelar, en østerriker med et fantastisk talent som nektet å spille for Nazi-Tyskland, faktisk spilte for Nazi-Tyskland under VM 1938?

Radioteateret – Preformenskunstner Marina Abramovic

Radioteateret startet nylig spalten “Ukas teaterpersonlighet” hvor det denne uken ble snakket om Marina Abramvoic. Hun er verdenskjent i kunstverdenen da hun er en av de fremste perfomancekunstnerne gjennom tidene. Mange forbinder kanskje performance med nakne mennesker som gjør rare ting, men det er en svært tilstedeværende og ofte politisk kunstform. Marina Abramovic har gjort perfomancer som er både voldsomme, blodige, nakne, vakre og rørende på én gang – hun blir rett og slett omtalt som “The Grandmother of Performance Art”.

Tidig – 50 Shades of Grey

Det satiriske fjaseprogrammet Tidig kunne ikke unngå å snakke om filmen 50 Shades of Grey som har premiere i disse dager. Fire menn snakker om en film som undertrykker kvinner, hvordan kan det gå galt?

Anbefalte artikler