Sen brunsj uke 16

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag kl. 13:00 med programmet Sen brunsj.
Nedenfor kan du høre de beste klippene fra radiouken:

Studentmorgen – Å bo med kjæresten

Vilde fra Studentmorgen onsdag forteller at en krangel med kjæresten førte til at hun flyttet inn med ham, men bare for en liten uke. Her gir hun oss lyttere tips og triks for hvordan et godt samboerforhold bør være. En av baksidene var at hun aldri fikk se på Netflix.

 

I Grevens Tid – Bordskikk i gamle dager

Denne uken har historieprogrammet Grevens Tid og matprogrammet Ettersmak slått seg sammen for å lage en sending om hva man spiste og drakk i middelalderen. Her forteller Cato oss om hvordan bordskikken var i det mørke årtusenet. I en tid hvor samarbeid var viktig for overlevelse, ble det å spise alene sett på som noe mistenkelig.

 

Sånne Som Oss – Fylleangst

Ukens tema i Sånne Som Oss var fest, og noe av det de kom inn på under sendingen var fylleangst. I dette klippet kan du høre hva de mener er den verste fylleangsten, og de kommer blant annet inn på “den dype samtalen”.

 

Trigger – Intervju med Amped Out:

Under intervjuet med det singel-aktuelle bandet Amped Out er Trigger innom blant annet navnebytte, sound, den nye singelen og musikkvideoen samt fremtidsplaner.

 

Studentmorgen – Ukens nisse:

Hver uke kåres ukens nisse etter noe som har skjedd i uken som var. Denne gangen var det fotballspiller, tidligere landslagsback og nåværende Ålesund-spiller, John Arne Riise, som stakk av med tittelen. Grunnen var at han klikket på dommer og kom med kraftige gloser.

 

Studentmorgen – Freestyle med Kid Devito:

Jeron og Tomas freestyler med Kid Devito. Sistnevnte er hakket mer rutinert på freestyling enn det Jeron og Tomas er. Jeron stiller ikke forberedt, og Tomas er selvutnevnt freestyle-hater.

 

Skumma Kultur – Underlandet

Andrea har vært på premieren til stykket Underlandet på DNS. Her forteller hun blant annet hvor paff hun ble av dette stykke som er en slags karikatur av vår samtid nå, men lagt til fremtiden hvor alt er ganske annerledes. Mange av de moralske spørsmålene som blir tatt opp er også relevante for vår tid.

Anbefalte artikler