Sen Brunsj uke 10

Akk, ja, nok en herlig uke har passert her i Studentradioen, og det betyr at det beste må løftes frem, hylles og skrives en kort artikkel om. Hvis du er en av de heldige som har valgt å trykke deg inn på denne vakre sammensetningen av lydklipp kan du glede deg til å høre deilige produksjoner og underholdende radio. Nyt det mens du kan, en dag skal vi alle dø!

Spill av lydklipp ved å trykke på knappen markert med et klassisk “Play”-symbol.

 

Et Rikere Sinn – Kåseri om Simo Häyhä

Kåseri om kanskje tidenes mest bad-ass-person? David Vekony fra Et Rikere Sinn tar oss med på en reise tilbake til vinterkrigen mellom Finland og Russland, og forteller om “Den Hvite Døden”.

 

Nesten Kult – Intervju med Emir AKA Onge $ushimane

I dette intervjuet snakker Anna-Victoria og Xin med Emir fra Sushi x Kobe. De snakker om den nye låta de har sluppet, feminisme og kvinners fremstilling i musikk.

 

Utenriksmagasinet MIR – Intervju med Jeroen Diepmaat

UMIR-medarbeider Truls Moltubakk intervjuer Jeroen Diepemaat fra Partiet for frihet og demokrati om valget i Nederland. Høyrepopulismen står stadig sterkere i landet, men de tradisjonelle politikerne virker ikke som om de er bekymret for Geert Wilders og hans Frihetsparti.

 

Nørdi – Disser weeabos i premieresending

I premieresendingen av Nørdi tok programmet opp temaet Weeabos. Disse nerdene som elsker japansk kultur, anime og manga over alt på jord. I studio var alle fem i redaksjonen, nemlig Mona, Kristin, Sondre, Matias og Markus.

Anbefalte artikler