Brunsj uke 8

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12 med programmet Brunsj.

Jentegarderoben – Guttequiz

Torstein Sandaa-Johansen gjester Jentegarderoben og har laget en meget skreddersydd quiz til Pernille og Tobine Branæs Zakariassen. Hvor mye hadde du tatt for å ligge med Kjell Inge Røkke?

Nyhetsuka – Kommentar om mediabransjen

Norsk media har som i alle andre land blitt truffet hardt av internett og sliter med å skaffe seg annonseinntekter. Jon Peder Opshal har kommentar i Nyhetsuka.

Hardcore – Anmeldelse av Apotheon

I en spillindustri der det har blitt voldsomt dyrt å produsere spill er indiespill plattformen med de mest interssante nyvinningene. Håkon Øren fra Hardcore har anmeldt indiespillet Apotheon.

Glimt – Åpen Kirke

Hvor går homofile for å søke religiøst samhold? Aisha Marie Heim og Sofie Margrethe Foss Liverud har snakket med representanter for Åpen Kirke.

Utenriksmagasinet MIR – Kommentar om den Afrikanske Union

Den Afrikanske Union er et samarbeidsorgan for de afrikanske nasjonene som opp gjennom tidene har hatt mang en fargerik personlighet i lederstolen. Torstein Bøe har en kommentar.

Anbefalte artikler