Sen brunsj uke 14

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag kl. 13:00 med programmet Sen brunsj.

Nedenfor kan du høre de beste klippene fra radiouken:

Ettersmak elsker – Vårruller

“Ettersmak elsker” er den faste spalten til Ettersmak der de forteller om noe de elsker. Denne uken er det Truls som elsker vårruller.

Studentmorgen – “Hva hvis”- dokumentar om Trude Drevland

Jakob fra Studentmorgen har laget en “Hva hvis”- dokumentar hvor han forteller om hva han tror hadde skjedd hvis Trude Drevland hadde fått fire nye år som ordfører i Bergen.

Tights – Anmeldelse av daredevil S2

Tights anmelder og diskuterer Daredevil sesong 2 fra Netflix.

Studentmorgen – Russelåta!

Studentmorgen har laget en ny spalte hvor de skal lage en låt for russen. Først ut er Daniel som har laget russelåt til “Action Man 2016”.

 

 Studentmorgen – Mandler

Ingrid har fjernet mandlene sine, men etter å ha vært hos legen får hun vite at mandlene har vokst ut igjen. Hun har pratet med en legestudent fra radioprogrammet Kroppslig her på Studentradioen i Bergen.

Studentmorgen – Intervju med Kaja Nordby

Studentmorgen hadde besøk av Kaja Nordby fra Studentersamfunnet i Bergen. De hadde frokostmøte om bruken av isolasjon under varetekt i norske fengsler. Isolasjon på denne måten fungerer som en form for tortur og FNs torturkomité har reagert. Likevel blir dette fortsatt brukt i norske fengsler.

 

Anbefalte artikler