Sen brunsj uke 18

This content has been archived. It may no longer be relevant

I humorprogrammet Sitat Slutt snakket Mathias Kolberg Eriksen, Mats Valø og Eirik Aarnes Vik denne uken om Donald Trump. Trump har problemer med at flere artister har nektet ham å bruke musikken deres i forbindelse med taler. Hvor lang tid tar det før ABBA ringer Sitat Slutt og klager på dem for å ha spilt musikken deres?

Nyhetsuka – TV 2 og sosiale medier

I en kommentar i Nyhetsuka denne uken rettet Sara Løvhaug et kritisk blikk mot TV 2 og deres strategi for deling på sosiale medier.

Banal Politikk – Affekter

Det finnes visstnok ni ulike måter et menneske kan reagere på, og det finnes ni politiske partier i Norge. Er dette tilfeldig? Banal Politikk tar for seg de ulike affektene og kobler dem opp til politiske ståsteder.

Studentmorgen – Russelåt

Hver fredag de siste ukene har Studentmorgen hatt en intern konkurranse om hvem som kan lage den beste russelåten. De har fått hjelp av en russebuss og en produsent hver, og resultatet har blitt imponerende. Denne uka hadde Jericson Joseph laget en låt til bussen Limelight.

Jentegarderoben – Ingvilds anmeldelse

Ingvild Lohne fra Studentradioens filmprogram, Kinosyndromet, har denne uken anmeldt Keeping Up With The Kardashians for Jentegarderoben.

Studentmorgen – Kontaktannonse

Heidi Stokka Berakvam fra Studentmorgen har vunnet to kinobilletter, men har et problem: Hvem skal hun ta med seg? Les saken hun skrev om det her.

Banal Politikk – Kronikk om sosialister

Markus Odland fra Banal Politkk har denne uken skrevet en kritisk kronikk om sosialister, og hvordan deres verdenssyn er.

 

Anbefalte artikler