Brunsj uke 6

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12 med programmet Brunsj.

Studentmorgen – Menn i tights

Hvor greit er det at menn går i tights når de trener på treningsstudio? Dette spørsmålet førte til en het debatt mellom programlederne Jeron, Anine og Kornelia i Studentmorgen denne fredagen. Hva mener du?

Egg – Ukrainsk undergrunnsmusikk

Etter murens fall var det tid for oppblomstring av kultur og musikk i de gamle sovjetlandene, og Ukraina var intet unntak. Øistein Bergli fra musikkprogrammet Egg har dykket litt dypere inn i den litt mer uvanlige, men like fullt spennende undergrunnsscenen i det tidligere sovjetlandet.

Ettersmak – Ukens anbefaling: Panna cotta

Studentradioen i Bergens egne matprogram, Ettersmak, serverer deg hver uke en fersk anbefaling som du der hjemme kan lage for å overraske eller bare for kos.
Denne uken kunne kokken Morten diske opp med en enkel dessert som passer til store og små forsamlinger.

Offside – Intervju med Lise Klaveness

Hun er kanskje Norges mest kjente kvinnelige fotballspiller, og jobber som fotball-ekspert på TV. Likevel vil mange mene at kvinnefotballen er ubetydelig. Fotballprogrammet Offside har hatt en temasending denne uken som handler om kvinnefotball, og deres plass i det norske sportsbildet.

Sondre Myhre har derfor intervjuet Lise Klaveness for å sprenge myter og fordommer om kvinnefotballen.

Jentegarderoben – Hvem, hva, hvor: Sex edition

Programmet som lar deg se inn i jenters private liv, Jentegarderoben, har denne uken valgt å gjøre en vri på den klassiske leken “Kill, marry, fuck”, men med litt andre personer enn de kanskje selv ville valgt.

Med Gandalf til Galaksen – Ta en tittel, lag et plot

Sci-Fi og fantasy er som brød og vin for programmet Med Gandalf til Galaksen, og ikke bare leser de andres bidrag til sjangeren, de lager også egne historier.

I spalten “Ta en tittel, lag et plot”, er det improvisasjon som er i fokus, og resultatene kan bli utrolige. Kanskje det blir den neste blockbusteren?

 Kinosyndromet – Skreddersydde Oscar-roller

Det er snart tid for Academy Awards, eller Oscar som de også er kjent som, og Thorvald Ness fra Kinosyndromet irriterer seg over at det egentlig bare er én type rolle som kan vinne den prestisjefylte kategorien “beste mannlige skuespiller”.

Anbefalte artikler