Brunsj uke 45

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene.
Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12, med programmet Brunsj.

Jentegarderoben tester: trening

Denne høsten tester Jentegarderoben ulike ting som opptar oss studenter. Denne uken var det Kine som skulle teste intensiv trening i en uke. Hør hvordan det gikk:

Studentmorgen – Zumba

Ylva forteller om sine kleine opplevelser i zumbasalen.

 

 

Studentmorgen – Hage live i studio

Studentmorgen fikk på torsdag besøk av bandet Hage som varmet opp for Sondre Justad på torsdag. Hør når de spilte live i studio:

Studentmorgen – Intervju med Sondre Justad

Marianne fra Studentmorgen tok en prat med den date-klare Sondre Justad i forbindelse med konserten på Kvarteret på torsdag.

Studentmorgen – Flypiloten Arve Barke

Daniel og Ane i studentmorgen har laget sketsj om flypiloten Arve Barke, som tidligere var i denne flypilotstriden med Norwegian. De har “intervjuet” han om hans nye jobb på Bunnpris i Bergen.

Morgendagens Helter – Blinddate

Phillip sender Martin på blinddate med båndopptaker. Det viser seg å være en pinlig affære.

I Grevens Tid – Anakronisme 101: Titanic

Historieprogrammet “I Grevens Tid” har denne uken hatt en sending om maritim historie. Her får du høre Cato, Fredrik og Anders sette den kjente filmen Titanic under lupen, når de setter filmen opp mot historiske fakta

Hardcore – Overwatch

Her snakker Daniel, Håkon og Håvard fra Hardcore om det nye spillet til Blizzard: Overwatch. Hvilke forventninger har Hardcore-gutta til dette spillet?

Banal Politikk – Frp-sang om innvandring

Stian i Banal Politikk har laget en sang om det evig aktuelle temaet Fremskrittspartiet og innvandring.

Skumma Kultur – Dikt om farger

Ina og Helene fra Skumma Kultur leser et dikt om farger av Andrè Bjerke.

Skumma Kultur – Fargenes betydning

Julian Schlicht fra Skumma Kultur tar for seg fargenes betydning. Skumma hadde temasending om farger i kunsten på mandag.

Anbefalte artikler