Brunsj uke 13

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12 med programmet Brunsj.

Jentegarderoben: Bli kjent med Marthe

Jentegarderoben har intervjuet hverandre denne måneden for at både de og vi skal bli bedre kjent med gjengen. Denne uken har Tobine intervjuet Marthe om alt og ingenting av hennes tanker om ting, og etterpå diskuterte de sammen med Johanna utvalget av gutter ute på byen i Bergen.

Ettersmak: Ettersmak elsker – Avokado

Etter mange år på juridisk fakultet kommer du ikke unna å spise en hel del avokado, men det er så mye mer enn sunnhet og juss-studier som gjør at Bea Brøndrup elsker denne nydelige saken.

Glimt: Ukens Utblåsning – Prestasjonspress

Sofie Margrethe Foss Liverud og Aisha Marie Heim diskuterer prestasjonspresset i samfunnet og Sofie foreslår at istedenfor en helvetesuke burde man gjøre noe annet. Hmmmm?

Studentmorgen Onsdag: Verdens eldste er død

Rine, Jan Thomas og Ann-Kristin snakker om verdens eldste som ble 127 år, og ikke minst om livet.

Skumma Kultur: Intervju med Anna Eitrem fra “Stoff”

Skumma Kultur intervjuer den nye redaktøren i studentmagasinet “Stoff”.

Spillmagasinet

Spillpodcast om konsoll- og PC-gaming med reportasjer, tilbakeblikk, anmeldelser og gjester fra spillindustrien hver tirsdag

Anbefalte artikler