Brunsj uke 44

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene.

Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12, med programmet Brunsj.

Med Gandalf til Galaksen – Vampyrfilmer

I dag er det Halloween, og i den anledning hadde Med gandalf til galaksen selvfølgelig en temasending med skumle monstre på plakaten. Dette var også Kristins første sending som programleder, en rolle hun taklet mesterlig! Her hører vi deres innføring i vampyrer.

Flate sko – Ukens test: Roll & Rock

Alexander Slotten og Annvor Seim gir deg den faste spalten: Ukens test. Her tester de spisestedet Roll & rock i skostredet. Er det så tacky at det blir kult?

 Ettersmak – Ettersmak elsker Mozzarella

Truls fra etter Ettersmak snakker lidenskapelig om det hvite, italienske gullet, Mozzarella.

 Studentmorgen – Daniels kåserihjørne

Daniel fra Studentmorgen leser et morsomt kåseri om typer på byen under dagens sending.

Studentmorgen – Matrådet tester tunfisk

I ekte forbrukerjournalistikk-stil har studentmorgen hver mandag spalten Matrådet, hvor de tester ut billig vs. dyr mat. De ser på konsistens, pris, utseende og smak, og denne uken er det Tunfisk på menyen…Heidi stiller med tunfisk, Jeron og gjesteprogramleder Tor Olav er de uheldige testerne.

Studentmorgen – 5 på gaten om Unionsoppløsningen

Heidi fra Studentmorgen har testet ut folk på gata sin kunnskap om norsk historie! Og i dag er det unionsoppløsningen som står på plakaten.

Anbefalte artikler