Norges styggeste banneord: FINALE!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Endelig er dagen kommet. Finalen mange har ventet på. Avgjørelsen skal omsider tas; hvilket fylke i Norge er styggest i munnen? Etter lange og intense innledende runder, satt vi igjen med fire representanter vi mente kunne lire fra seg det styggeste av det stygge. Semifinalene bestod av to jevne oppgjør, da vi i første omgang fikk høre Vestfold måle krefter mot Møre og Romsdal, og Buskerud skulle ut i ringen mot forhåndsfavoritt Finnmark.

Les om de første rundene her og her.

Underliv

At så å si samtlige fylkesrepresentanter måtte ned i underbuksa på leting etter stygge fraser, overrasket få av oss. Dog har vi observert en merkbar tendens til at majoriteten velger å komme med ukvemsord hva det kvinnelige kjønnsorgan gjelder. Det er furore i Studio 1 og Ingrids feministiske indre tyter frem som splætta blåbær i en gammel bærplukker.

– Hvorfor i helvete er det bare oss jenter som får gjennomgå?

Produsent Eirik Rivenes, som for anledningen tredde inn i rollen som finaledommer med vetorett, beroliger Ingrid ved å informere om at du i Danmark får pølse i brød med ketchup  servert om du bestiller en såkalt  “bloody cock” fra en av de mange pølsekioskene lokalisert på gateplan. Lier-jenta ser ut til å ha fått smilet tilbake igjen og den harmoniske balansen i mandagsgjengen gjenopprettes.

LES OGSÅ: Homoseksuell batterilader med puler?

I første semifinale kan vi trygt si at Vestfolds “slimgrotte” ikke holdt mål mot Møre og Romsdals hurragutt. Forklaringen av selve ordet vektlegges blant dommerne, og bildene denne karen klarer å implementere i studios hode er ikke til å ta feil av.

Jonas har så til de grader sikret sin plass i VMD-finalen og det ryktes om at nøkkelen til Surnadal kommune sitter løst i ordførerens lomme etter denne verbale utklassingen!

Lokalt

I den andre semifinalen skal Finnmarkingen Ole Magnus få bryne seg på Buskeruds kvinnelige representant. Det debatteres relativt heftig i studio og det er tilløp til håndgemeng mellom Ingrid og Anders som begge stiller spørsmål om inhabilitet hos motparten da de begge har kjennskap til hver sin semifinalist. Håvar har for anledningen den siste og avgjørende stemmen.

– Valget faller på Finnmark, da jeg mener frasen har sterkere lokal tilknytning til fylket enn Buskeruds “skrævsylte”. 

Anders nikker fornøyd og highfiver Håvar hele to ganger (det første forsøket feilet). Ingrid blir rød i kinnene. Er det skammen som tar henne eller er hun oppriktig forbanna?

Les og hør Møre og Romsdal og Finnmarks vei til finalene her.

Finalenervene er til å ta og føle på. Eirik får for alvor kjenne temperaturen i dramaet som utspiller seg utenfor produsentbodens trygge indre.

Kembofinalen

Etter innledende runder, superfinaler og semifinaler har finalen fått fortegnet “kembo” som i følge urbandictionary.com defineres som “something really bigger than huge”!

En semesterlang reise går mot slutten og fylket som skal få lov til å sole seg i glansen av sin representants eventuelle seier skal kåres. Det argumenteres, diskuteres, debatteres og flires.

LES OGSÅ: Nå er superfinalen i gang for f*en!

Ingrid og Anders’ anklager om inhabilitet hagler og Håvar virker litt redd. Det er tid for finale.

HØR DEN FORRYKENDE FINALEN HER!

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/05/VASK-MUNNEN-DIN-KEMBOFINALE.mp3]

Studentradioen i Bergens morgenshow, Studentmorgen, er dermed stolte av å kunne krone Møre og Romsdals hverdagshelt, Jonas, med seieren i “Vask munnen din” etter ordet (og ikke minst forklaringen av det) “fittesnerk”. GRATULERER!

Anbefalte artikler