Nå er superfinalen i gang for f*en!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Superfinalene er altså i gang for full rulle, og vi har gleden av å gi dere de mørkeste og mest grumsete ord fra Troms og Buskerud. Fylkene er satt opp mot hverandre i en duell, og en vinner skal kåres. Troms fylke er kjent for sin skarpe tunge og hvesende kommentarer, men klarer de å slå Buskeruds drabantby Drammen? Hør her hvordan det gikk:

Troms vs. Buskerud

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Vask-munnen-din-superfinale-TromsBuskerud.mp3]

Søtt mot strengt

I andre superfinale har vi headhuntet en eks-militant, som vår programleder Anders har vitnet en eksplosjon av stygge ord under en militærøvelse. Dette skjedde da finnmarkingen skal ha sovnet stående etter to døgn uten søvn.

Vi håper Finnmark sin representant er like hissig og brei i kjeften som den gang i militæret, og få dokumentert dette til alles glede. Motstanderen i duellen mot Finnmark er den søte byen Arendal i Aust Agder. Klarer den søt-skarrende byen å legge vekk det idylliske, og grave frem det styggeste? Hør her hvordan det gikk:

Aust Agder vs. Finnmark

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Vask-munnen-din-Superfinale-Aust-Agder-Finnmark.mp3]

Anbefalte artikler