Fullpakket på Hulen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Matforgiftning – intet hinder

Selv om showet var annonsert til å starte klokken 22:00, var en dårlig matopplevelse tidligere på dagen grunnen til at Store P, Girson og Vågards ankomst til scenen ble forsinket med tre kvarter. Til tross for at Store P og Girson skal ha blitt uvel i magen før konsertstart, var det ikke noe tegn til hverken energimangel eller dårlig helse da trioen kom på scenen. De tok på mange måter over Hulen og fikk samtlige konsertgjengere juble seg såre.

Nye låter forventet snart

Trioen overrasket alle med nytt, sterkt materiale. Dette vil, ifølge Store P, komme fra A-Laget som blandt annet singler, innen kanskje en måneds tid. Store P kunne også fortelle at han og Lars Vaular sammen har skrevet 10 – 12 sanger i løpet av bare 3 – 4 dager.

Av de nye sangene som ble spilt på fredag kan A-Lagets fans forvente den harde hip-hopen vi alle er kjent med fra A-Laget.

Vågard Unstad og Girson Dias stod sterkt ved Store Ps side. (Foto: Petter Aron Høyer-Fjellstad)
Vågard Unstad og Girson Dias stod sterkt ved Store Ps side. (Foto: Petter Aron Høyer-Fjellstad)

Men det var ikke bare nye sanger som imponerte publikum fredags aften. Sanger fra både Store Ps eget album “Regnmannen”, som i februar fikk gode anmeldelser over hele linja, og en rekke av A-Lagets singler ble spilt. Hele showet tok av med låten “Funksjonshemmet” fra A-Laget. Videre utover showet fremførte trioen “Åjahelvete”, “Kulare å pule” – begge også fra A-Laget. Videre fikk publikum sanger fra Store Ps bragd “Regnmannen”: “Herregud, her e eg”, “Allo, allo”, tittelsangen “Regnmannen” og som en pangavslutning: hitlåten “Vi’kje vær i din verden”, til ekstra stor jubel og sammenhengende allsang.

God stemning!

Kanskje på grunn av den sene konsertstarten og uvissheten hos publikum om “Når kommer egentlig han der P’en på scenen?!”, var det et godt beruset publikum som fikk bli med på festen, som ikke sent ble utsolgt samme kveld. Det satt også stemningen for mye allsang og at diverse harmløse moshpits oppsto i mengden, samt en kortvarig vannkrig mellom Store P og en sprutglad publikummer. Rett og slett veldig god stemning.

Vi var så heldige å få ta ettermiddagsprat med Store P dagen derpå.

Hør hele intervjuet her: 

Anbefalte artikler