Vask munnen din!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Studentmorgen har sett seg lei internasjonale gloser som “mot******ker” og annet vås. Globaliseringsmedaljens bakside viser sitt sanne jeg, dette til forargelse. For å fremme det norske språk og kjempe for nasjonal identitetsfølelse, tar vi hver uke telefoner til to av Norges 19 fylker. Vi søker oss bevisst ut av bybildet og ut i distriktene på leting etter den ultimate, erkenorske banneglosen.

Turneringsspill

Hver tirsdag vil det komme nye bidrag. Her kjemper to fylker mot hverandre om å være styggest i munn, og studio tar debatten og etter hvert avgjørelsen på hvem som går videre. Til slutt vil vi stå igjen med vinneren: fylket som presterer å være styggest i munn. Kriterier som blir vektlagt er originalitet, utbredt bruk av dialekt og hvor høyt ordet/glosen/frasen scorer på drøyhetsskalaen.

I første runde kunne vi høre Rogaland og Troms gå i klinsj. De hadde begge ord og fraser det luktet krutt av, dog gikk seieren, ikke uvventet, til Troms og Alexander som er videre til neste runde.

HØR BIDRAGENE HER:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/02/Vask-munnen-din-Rogaland.mp3] [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/02/Vask-munnen-din-Troms.mp3]

Nye lydklipp hver uke!

Anbefalte artikler