– Aldri sett en fin omskåret penis

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hans Klok (25) svarer ukentlig på spørsmål fra lytterne om sex og samliv.  På dagens sending, som foregikk ute i Studentsenteret med publikum, ble det delt ut lapper til de fremmøtte. Til å besvare de undrende studentene fikk Hans Klok denne gangen drahjelp av gjest og standup-komiker Hans Morten Hansen (48), kjent som en av Norges morsomste menn. Som Hansen selv sier har “gamle koster feid mest”, noe som gjør ham svært skikket til å svare på spørsmål lytterne lenge har kviet seg for å stille.

God variasjon i spørsmålene

Publikum og lyttere returnerte de utdelte lappene med god variasjon av spørsmål. I arbeidet med denne spalten er det viktig å huske på at ingen spørsmål er dumme, men at det allikevel må være lov å le litt. Det er viktig at programledere og gjester deler av sin erfaring, om det være seg mengder av forhud, friksjon eller om kroppshår.

Dobbelklamydia

– Hvis jeg har klamydia og har hatt sex med en annen som har klamydia, kan jeg da få dobbelklamydia?

Det kommer også spørsmål og det er vanlig med hår på og rundt brystene. Hans Morten Hansen opplyser om at det ikke er vanlig, men kan avsløre at han syntes det er  litt sjarmerende. Hans Klok kan imidlertidig fortelle at han selv sliter med pubertestproblemer som at hårene ikke fordeles over hele brystet men holder seg på sidene.

– Brystet kan minne om en edderkopp, så personer med fobi bør holde seg borte.

Aldri sett en fin omskåret penis

– speil speil på veggen der, hva er vakrest i landet her? omskåret penis eller ikke omskåret penis?

Hansen kan raskt fortelle at han selv aldri har sett en omskåret eller ikke omskåret penis og tenkt på den som fin.

Alltid tilgjengelig

Hans-klok er alltid tilgjengelig, og Hans Morten Hansen vil ikke være dårligere selv.

– Er det noe du lurer på så ringer du bare, 915 95 882, og det er ikke tull engang, avslutter Hansen.

Trenger du flere råd om hvordan du kan informere din far om det seksuelle forholdet du har med stemoren din? Lurer du på hvor sjelen egentlig sitter? Dette og mer får du svar på i dagens utgave av “Hans Klok”.

 

Hør hele Hans Klok-spalten her:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Hans-og-Hans-klok.mp3]

 

 

 

Anbefalte artikler