Homoseksuell batterilader med puler?

This content has been archived. It may no longer be relevant

De siste tre ukene har vi fylt studio med det styggeste av det stygge vi har samlet inn fra vårt langstrakte land. Fylker har både overrasket og skuffet. Det fylket som har skuffet mest er til nå Østfold. I studio ble dette kompensert med banneord fra dommerpanelet for å få en så stor dose  stygge ord som er forventet. Østfold var i duell mot Hedmark.

Hør duellen her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Vask-munnen-din-Ostfold-vs.-Hedemark.mp3]

LES OGSÅ: Nei, nei gutt – dette må bli slutt! 

BANKE-DU-BYEN

Arendal har vært kjent for sin non-verbale utagering, og var derfor mistenkt for å ha et lite imponerende vokabular. I studio var det derfor klar enighet om at Sør-trøndelag, nærmere bestemt Trondheim, ville gå av med seieren før vi startet det hele. Aust-Agder og dette fylkes representant imponerte likevel stort, og det ble en jevnere kamp enn antatt.

Hør hvordan det gikk her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Vask-munnen-din-Aust-agder-vs.-Sor-trondelag.mp3]

LES OGSÅ: -SCHITCHESKOTSJE!!!

– SLIMGROTTE

Vi har vært skeptiske til hvorvidt våre østlandske medmennesker er konkurransedyktige nok til å kunne slå våre litt mer nordlige fylker. Denne uken var det Vestfold mot Akershus, og begge fylkene imponerte med noen ganske saftige gloser. Anders, vår programleder, var nødt til å presentere Akershus fylke med sin blokkbakgrunn fra Lørenskog. Vi ble ganske overrasket da han fikk hard konkurranse fra Tønsbergs stolthet, Camilla.

Hør den heftige diskusjonen  her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Vask-munnen-din-Vestfold-vs.-Akershus.mp3]

 

Det nærmer seg superfinaler med stormskritt. Hvordan vil det gå med ditt fylke? Følg med videre for å få vite hvilket fylke som har den ultimate, erkenorske banneglosen!

Anbefalte artikler