“Hva hvis”- Episode 7

This content has been archived. It may no longer be relevant

“Hva hvis” er den faste spalten til Studentmorgens fredagsgruppe. Spalten tar på seg å skildre konsekvensene av et gitt scenario i verdenshistorien. Tvisten er at scenarioet som skildres er omvendt av hva som faktisk skjedde, eller det er en spådom om noe som kan komme til å skje. Hva hvis Donald Trump blir den neste amerikanske presidenten, for eksempel?

I det siste har denne spalten siktet seg inn på tunge scenario fra det store utland, så vi følte det var på sin plass å ta det hjem igjen til Bergen. Denne uken synser Jakob om hva som ville skjedd hvis det legendariske politiske talentet Trude Drevland hadde fått fire nye år med ordførerkjedet rundt halsen.

Spalten preges av en Davy Wathne-cameo, egenkomponert nasjonalsang med sekkepipe-akkompagnement, og har en ambisiøs nordlending i hovedrollen. Ukens dokumentar byr sansene opp til dans, og hvis denne dokumentaren ikke får deg interessert i politikk, så har vi i Studentmorgen feilet i vårt samfunnsoppdrag.

Innslaget kan du høre i sin helthet under:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/257934191″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

“Hva hvis” er en fast spalte du kan høre hver fredag morgen ved å tune inn radioapparaturet på frekvens 96,4/106,1/107,8. Har du ikke tilgang til et radioapparat, funker lytt.srib.no også brillefint.

Anbefalte artikler