Erotisk novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

LES OGSÅ: Erotisk novelle – Offsides bidrag

KRITERIENE

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig og blir vurdert ut fra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse: 
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse: 
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst: 
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Trigger

Trigger er første musikkprogram ut i Kroppslig sin erotiske novellekonkurranse. Hver uke presenterer de spillelisten her på Studentradioen i Bergen, og musikkinteressen viser seg igjen i deres erotiske novelle med musikkreferanser i øst og vest!

Les deres festivalhistorie under, eller hør den opplest sammen med dom fra Kroppslig her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/02/trigger-erotisk-novelle-to-konger-og-to-unge-pressepass.mp3]

LES OGSÅ: Erotisk novelle – MIRs bidrag

-To Konger og To Unge Pressepass-

Prepple tørket svettetårene fra pannen. Oslosola lå lavt over himmelen og Øyafestivalen 2007 gikk mot slutten. Det var bare timer siden DumDum Boys hadde avsluttet sommerturneen på Enga og Kjartan hadde i kjent stil akkurat stukket av med ei lita blond snerte med store patter. Prepple hadde fått tilbud om å bli med, men takket høflig nei, for i kveld ante han en bedre fangst. I kveld ville han ha mer enn Kjartan kunne by på, og dét var det bare kompisen Rod som kunne hjelpe ham med.

Konserten som skulle avslutte festivalen var i gang, og midt på scenen svinget Rod Stewart selvsikkert på mikrofonen. Prepple stod på sidelinjen og tittet engasjert på den erfarne sjarmøren. Rundt ham var artister allerede i gang med å sjekke opp de søte kvinnelige journalistene for å ligge seg til strålende anmeldelser, men Prepple bet kåtheten i seg. Strålende anmeldelser hadde han fått nok av. Prepple svinget som en Elvis på hoftene i det Rod serverte hit etter hit. Han skuet ut over folkehavet for å se hvilke jenter som potensielt kunne nå Rods skyhøye krav. 20 000 ville fans var ingen sak for Rod. Han hadde spilt for over to millioner i Brazil noen år tidligere. Blodet strømmet mot skrittet til Prepple i det han tenkte på over to millioner brazilianske rumper som vugget i takt. Idet han klarte å rive øynene fra Rods spektakulære sceneshow, fikk han øye på dem. Kveldens mål hadde hele tiden vært nærmere enn han hadde trodd. På den andre siden av scenen stod to sjenerte jenter med pressepass. Den ene lekrere enn den andre. «Wow! Marion Ravn ganger ti, altså! Og med enda større hyller!» utbrøt Prepple, og lettet seg over at lyden fra konserten hindret dem rundt i å høre ham. Prepple ble småsvimmel. Tenk, i kveld skulle han og Rod score jackpot.

Da Rod gikk av scenen, stormet Prepple backstage for å stå klar idet de to jentene kom gående. «Hallo, damer. Dere kjenner kanskje meg». Den linja brukte alltid å fungere, men i kveld kjente Prepple seg litt usikker, da et sexy beist som Rod befant seg like i nærheten. De rakk ikke å svare, før han hørte noen utbryte «Hello there, ladies! You probably know who I am!». Det var Rod. Han var allerede kommet frem fra det private teltet sitt og var klar for tokt. Prepple så en sky av blondt og brunt hår forsvinne i retning av Rod, og han var atter alene. Fra avstand observerte han sin store helt sjekke opp kvinnene i hans liv på rekordtid og lede de mot et telt hvor det stod «ROD STEWART. INGEN ADGANG.»

Prepple ruslet usikkert i retning teltet og la et øre inntil. Det var lyden av latter, klirring i glass og undertøy som revnet. Han fantaserte om at det var han som stod klar med sprellende lepper idet de enorme puppene veltet ut. Pusten hans ble tyngre. Nå var han i ferd med å sprekke av kåthet. Aldri før hadde han ønsket seg røntgensyn så sterkt som nå. Brått tittet Rod og den hårete og majestetiske brystkassen hans frem fra teltet. «Hello Prepple, gamle ørn! Står du her listening? Ikke vær shy. Bli med da vel!». Prepple ble stum. Han kunne norsk også. Det var ikke en ting Rod ikke kunne. Rod grep tak i armen til Prepple og dro ham med seg. En duft av sex slo mot dem idet de kom inn. På en seng av puter satt de to jentene og lekte med hverandres bryster.

Rod grep tak i blondinen og holdt henne selvsikkert nede mens han løsnet på beltet, la seg ned og begynte å slikke henne. Den andre jenten dro det brune håret sitt til siden og så spørrende på Prepple. Han var nær frosset av nervøsitet. «Come igjen da, Prepple! Du er da man enough for disse to sexy girls?» ropte Rod, og tittet opp fra den glattbarberte musa til blondinen. Prepple kom til seg selv og kjente at han var i ferd med å sette opp sitt eget telt nedentil. Bulken i buksa stod ut som en tipi. Brunetten krabbet sexy bort til han og dro av han beltet med munnen. «Baby, jeg er en enhjørning. Jeg er kommet for å ta pulsen på deg. Jeg tenker bare på en ting!», sa Prepple barskt. Endelig. Endelig var han den gode gamle Prepple som jenter hadde lagt seg langflat for i så mange år. Og splitter pine for ei dame. De store brune øynene til jenta sperret seg opp i det han blottet pikken sin for henne. Hun grep tak i pikken med begge hender og førte den inn i munnen. Prepple la hodet tilbake i nytelse. Jenta kunne sakene sine. Ikke engang Ida fra Rock mot rus i 1987 hadde noe å stille opp med her. Prepple var i ferd med å nå klimakset. Han skalv av nytelse.

Det var i ferd med å gå for tidlig, da Rod tittet opp og spurte om de skulle bytte. Blondinen smilte lurt til Prepple og vinket han sexy til seg. Hun tok kontrollen, la seg over han og førte han inn i seg. Det var den trangeste musa han hadde kjent på lenge, og han kjente i vantro på de store puppene som danset foran han. «Er de ekte?» spurte Prepple. Jenta stønnet i nytelse og nikket bekreftende. Det var like før han kom nå. Saften fra musa rant ned langs pikken hans og utover. Aldri før hadde han kjent på noe så sexy. I sidesynet så han Rod mate brunetten bakfra, og hun skrek i det hun kom gang etter gang. Den hingsten.

«Er du klar for å paint these girls white, Prepple?» ropte Rod. «Ja, Rod! Ja!» stønnet Prepple, og hev jenta til side. De to jentene stilte seg opp på kne fremfor de og stakk ut de sexy tungene sine. Prepple og Rod arbeidet intenst med pikkene sine for å komme synkront. Det kom nærmere. Mer intest, enda deiligere nå. Det eksploderte. Spruten stod som fontener ut av stakene til de begge idet de nærmest druknet de to jentene i varm sæd. «Har dere fått nok nå, mine ladies?» spurte Rod selvsikkert. Jentene lå resignert og fortumlet på gulvet og skjønte knapt hva de hadde opplevd. Prepple og Rod nikket til hverandre og skjønte at dette var starten på et godt og langt vennskap.

Idet jentene rasket sammen klærne sine, fikk Prepple igjen øye på pressepassene deres, og da han åpnet avisen neste dag hadde både DumDum Boys og Rod Stewart fått topp karakter.

Drøyhet: 0
Kåthetsfremkallelse: 3
Opplesning og innlevelse: 4
Skrivekunst: 6

Anbefalte artikler