Erotisk Novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

LES OGSÅ: Erotisk novelle – MIRs bidrag

KRITERIENE

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig og blir vurdert ut fra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse: 
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse: 
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst: 
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Offside

Denne uken var det fotballprogrammet Offside som tok bladet fra munnen og skrev så det erotiske blekket sprutet. Med aspekter som dialekt, svært gjennomtenkt musikkbruk og språklige bilder i fleng var det ikke langt mellom superlativene som ble brukt i bedømmelsen i studio etterpå.

Hør novellen med dom fra Kroppslig her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/02/erotisk-novelle-nettsak-offside.mp3]

 

Drukning i Dakar

Som nyutdannet speider hadde jeg blitt sendt ut sammen med en delegasjon for verdens beste fotballklubb, Borussia Dortmund, til det fantastiske afrikamesterskapet. Mitt første store oppdrag.

I sentrum av begivenhetene fant man dans, smil mer blendende enn gullrekken på NRK og vest-europeiske fruer som fant seg elskere på stranden, mens mennene var på fotballkamp.

Det var sluttspillpause mellom kvart- og semifinaler, og jeg hadde fått mitt første oppdrag. DR Kongo – Senegal skulle speides i stykker.

Senegal, som var vertsnasjon, hadde satt hele nasjonen på hode – og i St. Louis hadde landets store helt, Akon, vendt tilbake for å gire opp før den viktige semifinalen.

Jeg ankom VIP-området til konsert da min personlige favoritt Dangerous ble fremført, og skjønte at det var mye jeg hadde gått glipp av som fattig student i Irland. Det var luv at first sight. BOOTY LUV.

To brune lyne stirret intenst på meg. Hun hadde strittet håret for anledningen, og de fyldige leppene var lakkert med blodrød leppestift. Khaki-shortsen min strammet seg lett til. Jeg stilte meg inn til en vifte, og fikk roet blodstrømmen, mens jeg hylte nedpå noe overgjæret lokaløl.

Jeg var åpenbart tent på å oppleve det autentiske Afrika, og få ting virket på dette tidspunkt bedre enn å invitere denne damen iført åletrang leopardmønstret kjole hjem på litt rolig doggy.

Jeg gikk de 12-13 meterne fra viften til baren. Vi beholdt øyekontakt hvert eneste steg av reisen.

«Whatchu want» sa hun med en overlegen stemme. «Buy you a drink». «Your dirtee money don’t impress me», sa hun og grep hardt fatt i den etterhvert sprekkeferdige safarishortsen. «Mhm. What’s this?»

Jeg var overrumplet, og klarte såvidt å hviske henne «Weapon off ass destruction».

Hun smilte. Hun likte åpenbart det hun hørte. Selv om Akon hadde flere klassikere på lager, var det ikke tid for nøling lenger. Det var åpenbart hva som skulle skje videre.

Vi snek oss backstage. Her vandret det nakne damer rundt, men jeg hadde kun øyne for denne (stadig påkledde) skjønnheten. Da vi endelig fant oss et ledig omkledningsrom var det ikke mye som skulle til.

Det startet ømt med et kyss på de fyldige leppene hennes. Klærne var nesten helt av før jeg fikk visket henne hvor mye jeg hadde lyst å spre de små rosa leppene hennes.

Hun kastet seg over meg som en galning. Jeg mistet kontrollen og som en løve kjempet jeg meg tilbake på toppen, og fant frem noen kabler. Jeg overrumplet henne, og fikk bundet fast hendene hennes i bordbeina – mens hun ble sittende på kne.

På dette tidspunktet hadde trusen hennes endret farge fra lys rosa til mørk lilla. Musen hennes var fylt til randen av saft, og det som var til overs ble brukt til å drukne trusen i fittejus. Jeg bestemte meg for å redde den, og lirket den rolig av henne. «Come at me boy… Right here, right now»

Jeg plantet et bind for øynene hennes, og satt meg på huk bak henne. Jeg lot  høyre pekefinger gli langs ryggraden, over rumpesprekken og inn i musen hennes. Alt klart, og vel så det. Jeg beordret henne til å sprike. Hun begynte å twerke meg i skrittet. Hun ville være sikker på at pikken var fylt til randen av blod før jeg kjempet meg inn i henne.

Jeg kjørte henne med rolig tempo. Pikken var sprekkeferdig. Aldri hadde den vært så hard. Jeg måtte trekke meg ut til pur fortvilelse for begge to. Hun var ikke klar enda. Jeg løsnet knutene hennes og ba henne legge seg ned. Hun lystret, mens jeg slikket henne og fingret henne så godt jeg kunne. Smaken av henne gjorde meg, om mulig enda hardere og til slutt stakk jeg pikken inn på nytt. Hun hylte, da jeg  kjørte henne så hardt jeg var mann for. Vi kom simultant, og hylene og rykningene fra kroppen hennes tydet på at hun likte det hun hadde fått servert.

Akon kom inn på omkledningsrommet, som tilhørte han – noe visstnok damen også gjorde. Jeg hadde skampult damen hans, og han hadde skambanket meg. En mer rørende historie fra afrikamesterskapet har man ikke hørt siden MWEEEEENIE reddet Zambia i 2012.

Drøyhet: 4
Kåthetsfremkallelse: 5
Opplesning og innlevelse: 9
Skrivekunst: 9

Anbefalte artikler