Erotisk novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Første program ut i konkurransen var Studentmorgen, og vi kan allerede røpe at det lover godt for fortsettelsen av konkurransen!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

Kriteriene

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig og blir vurdert ut fra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse:
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse:
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst:
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Utenriksmagasinet MIR var andremann ut med novellen om Joshua French i Fangehullet. Fremført med innlevelse og en fantastisk deilig kvinnestemme fikk denne novellen det til å dampe i studio.

Hør den her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/01/Kroppslig-MIRnovelle.mp3] 

– Fangehullet –

Det var mandag ettermiddag. Joshua French hadde akkurat lagt seg til å sove en liten ettermiddagslur da han plutselig hørte en person utenfor cellen sin. Det var en av vaktene som kunne fortelle at han hadde fått besøk av en kvinnelig diplomat fra den norske ambassaden. Plutselig kom det en kvinnelig skikkelse til syne i døråpningen. Hennes røde hår var satt opp i en stram knute på toppen av hodet hennes, og han kunne skimte noen gnistrende grønne øyne bak brilleglassene. Hun var kledd i en hvit skjorte som var akkurat gjennomsiktig nok til at han kunne skimte hennes stive brystvorter under. Det svarte skjørtet hennes fremhevet hennes kvinnelige former, og da spesielt hennes runde, vakre rompe. Han hadde ikke sett en kvinne på veldig lenge, og kjente at buksen begynte å stramme seg. Han betraktet henne fra øverst til nederst og i hodet hans summet søt musikk. Det tok noen minutter før han fikk med seg at hun snakket til ham.

– Joshua, sa hun. Vi må snakke sammen!

Hmm, hvorfor skulle de snakke sammen når han kunne tenke seg så mange andre ting han kunne gjøre med den deilige kroppen hennes. Når han tenkte på det, kjente han sitt dirrende lem vokse i buksen. Han skjulte det med en pute.

– Kom og sett deg her, sa Joshua.

Litt nølende satte hun seg ned ved siden av ham, og forsiktig dro han hårnålen ut av knuten så det røde håret flommet nedover skuldrene hennes.

Kanskje var det fordi det var så lenge siden han hadde sett en kvinne, men Joshua følte en ekstrem tiltrekning til denne kvinnen. Han måtte ha henne.

– Er du kåt? sa hun plutselig.
– Hva? sa Joshua forfjamset.

Den rødhårede kvinnen tok vekk puten han hadde lagt over skrittet sitt, og smilte da hun så bulen. Mens hun kjærtegnet ham hvisket hun forførende i øret hans:

– Du tror vel ikke jeg har kledd meg slik for en politisk visitt. Vi har 15 minutter før vakten kommer tilbake.

Dette var alt Joshua trengte, og han rev av henne den hvite skjorten og tok hånden under skjørtet hennes og oppdaget at hun ikke hadde undertøy på. Han befølte først de våte, varme leppene før han lot fingrene gli inn i henne. Hun stønnet, og han fortsatte. En finger, to fingre… Hun elsket det. Han måtte smake på henne tenkte han, uvitende om når han kom til å beføle en kvinne igjen. Han la henne på rygg, spredde bena hennes og lot tungen gli over den glatte, våte fitta hennes.

– Åh herregud, utbrøt hun.. Mmmmmm, jeg klarer ikke mer! Jeg vil ha pikken din nå!

Han dro av seg buksa og beordret henne ned på alle fire. Hun var klar.
Joshua lot pikkhodet gli opp og ned i fitteåpningen før han trengte hardt inn i henne. Hun skrek nesten, så høyt stønnet hun. Han trodde han skulle sprekke, så deilig var det og han holdt på å komme etter sekunder.
Han ga henne et lite dask på rumpa. Hun stønnet. Han dro pikken nesten helt ut og så hvordan den glinset fra saftene hennes. Inn og ut og inn… Han stønnet og klarte snart ikke mer…

– Liker du dette, din skitne tøs? spurte Joshua. Hun svarte med et stønn, og han kjente at det var like før han nådde klimaks.

Han tok henne hardere og hardere. Holdt fast i hoftene hennes og kjørte kuken langt inn i henne. Plutselig kjentes det ut som om hele verdenen hans skulle revne, og utløsningen hans føltes som om den ingen ende skulle ta. Han falt sammen på gulvet, og la seg inntil den deilige, rødhårede kvinnen.

Hun pustet ut i noen sekunder før hun tok på seg klærne og gikk. Hun tenkte at dette måtte være det beste utenriksoppdraget hun noen gang hadde hatt.

VURDERING:

Drøyhet: 2
Kåthetsfremkallelse: 9
Opplesning og innlevelse: 8
Skrivekunst: 8

Hot or not? Hva synes du? Si din mening i kommentarfeltet under.

Anbefalte artikler