Erotisk novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

Kriteriene

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig ut ifra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse: 
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse: 
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst: 
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Nyhetsuka bryter ut av skallet

Hos Studentradioen i Bergen er Nyhetsuka desidert det mest seriøse programmet. De spiller ikke engang musikk, og fokuset ligger på formidling av nyheter på  en presis og saklig måte. I produksjonen av deres erotiske novelle har de imidlertid slått seg løs med både stemmebruk, musikk og stønning. Igjen får vi servert en erotisk novelle hvor handlingen er satt til studentsenteret, og stemningen er het når hovedpersonene plutselig befinner seg i badstuen!

Les den selv og lev deg inn, eller len deg tilbake og få den opplest av Nyhetsuka:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Erotisk-Novelle-nyhetsuka.mp3]

Journalisten og kapteinen

Da var det lørdag igjen. Nyhetsuka på Studentradioen i Bergen hadde som vanlig hatt sin ukentlige sending på fredag. Men for to av jentene var ikke arbeidsuken helt over ennå. Samfunnslogen arrangerer volleyballturnering for SV, og to uengasjerte reportere, Sara og Caroline, sitter på tribunen med tankene et helt annet sted. Helst skulle de vært hjemme og forberedt seg til kveldens festligheter. Sara er mest opptatt av Tinder, og holder øynene festet til mobilen.

Men da de to lagene som er klare for finale, entrer hallen, får Sara plutselig øye på han. Høy, mørk og solbrun. Hun kjenner kriblingen bre seg ut fra magen til fingertuppene og tærne. Hun tar seg selv i å rødme litt, og retter forsiktig på håret. Han snur seg mot Sara og boltrer blikket fast i henne. Hun skvetter til og hjertet hopper over et slag. Hvor har hun sett dette gudommelige ansiktet før? Han drar av seg t-skjorten, og Sara får hakeslepp da ser de stramme bicepsene som drypper av svette. De perfekte symmetriske magemusklene får henne til å innse at dette er gutten hun har flørtet med på Tinder i flere dager. Hun blir våt i trusa og sklir av benken opptil flere ganger i løpet av kampen.

Sara har allerede gått glipp av halve kampen da Caroline spør om Sara er klar for å intervjue laglederen på vinnerlaget. Kaldsvetten strømmer på og Sara må virkelig beherske seg for å ikke la frustrasjonen løpe løpsk. “Eeh, ja, vi blir vel nødt til det. Skal jeg gjøre det alene?!” Spør Sara forskrekket. “Ja” svarer Caroline “ jeg er nødt til å dra hjem og passe på hunden min.” Caroline sender Sara et stort smil, før hun gir henne alt utstyret til intervjuet.

Sara ser lengselsfullt bort på den ekstremt muskuløse kroppen, og hun kjenner følelser blusse opp i henne, som hun ikke har følt på veldig lang tid. Hun reiser seg klønete opp av tribunen, og går med sakte subbende skritt bortover mot vinnerlaget. Hun prikker han forsiktig på ryggen, og han snur seg imot henne. Han ser på henne med et stort smil, som blotter de perfekte tennene. Sara kjenner pulsen øker, og med stemme lav som en mus spør hun “har du noen minutter til overs for å svare på noen spørsmål fra Studentradioen i Bergen?” Sara ser ned på hendene sine, og knyter de hardt igjen. Ørjan møter henne med et strålende smil. “Selvfølgelig, Sara? Er det ikke det du heter?” “Han husker meg!” tenker Sara opprømt. Hun retter på håret og føler seg med ett mye mer selvsikker. “Jo, det stemmer det” svarer hun selvsikkert. Ørjan ser selvsikkert på henne, og visker noe til nærmeste lagspiller. “Lurer på hva de snakker om”, tenker hun. “Blir du med i garderoben, så får jeg skiftet?” spør Ørjan. Sara kjenner at hjertet hopper over et slag, og plutselig forsvinner all selvtillit. “Jaa, vi får vel gjøre det,” stotrer hun frem. Han ser på henne med intense øyne, og beveger seg bort og ned trappene til garderobene.

Vel inne i garderoben, forbanner Sara seg over at Caroline dro hjem. Hva i alle dager er det hun har begitt seg ut på nå? Hvis Caroline hadde vært her, hadde hun ikke trengt å være føle seg som et lite dyr. Hun setter seg usikkert ned på en av benkene, og prøver ikke å holde øynene på den nydelige kroppen hun har rett foran seg.

Han tar tak i håret hennes og drar henne hardt tilbake, samtidig som han kjærtegner halsen hennes med små lette kyss. Sara gisper, og ønsker at han aldri skal slutte med det. “La meg smake på de deilige puppene dine!” sier han lekent, samtidig som han knar forsiktig det ene brystet hennes. “Ååå ja”, stønner Sara. “Du kan gjøre akkurat hva du ønsker med meg”, sier hun og blir helt mo i knærne. “Hvorfor i alle dager sa jeg det?” spør Sara seg selv. På mindre enn et sekund har Ørjan både greid å kneppe opp blusen, og tatt den ene puppen ut av bh-en. Han tar nippelen inn i munnen og starter å kysse, og bite samtidig. Det sendes masse ilinger nedover i kroppen, og Sara stønner som aldri tidligere. “Vær så snill, ta på meg, over hele meg” får hun dyttet inn mellom stønnene.  “Ja” svarer Ørjan. Han har også begynt å stønne, og Sara kan se en voksende kul i den stramme shortsen han har på seg.

Sakte men sikkert åpner hun shortsen, og lar den falle ned. Ørjan ser på henne med et sløret blikk som oser av kåthet. “Ta på den”, kommanderer han. Sara ser på den voksende kuken med stor ærefrykt. Hvordan i alle dager skal noe slikt ha plass inni meg? undrer hun. Hun tar dette store mirakelet inn i munnen sin, og kjenner hvordan den svulmer opp mellom de dirrende leppene hennes. Hun stønner. Hvem kunne ha trodd at noen kunne ha en slik effekt på henne?” Sara tar den i hånden og begynner å runke Ørjan med sterke gode hender. Han stønner som bare det, og plutselig river han henne rundt og sier “Jeg vil ha deg NÅ!” “Åå Gud” tenker Sara, “er jeg klar for dette”?

Som om Ørjan har lest tankene hennes sier han “Jeg lover å være forsiktig med deg Sara, men jeg gleder meg sånn til å skulle fylle deg helt opp.” Han river brutalt av henne de stramme nye jeansene, og hun priser seg lykkelig for at hun tok på det nye røde blondesettet i dag. Han kjører en finger inn i henne, og Sara kjenner hvor kåt og våt denne deilige mannen gjør henne. Han putter en finger til inn, samtidig som han drar av henne blondetrusen. Sara gisper da hun plutselig kjenner at han kjører hardt inn den deilige pulserende kuken.

Ørjan setter Sara oppå seg, og Sara gir fra seg et stort gisp da hun kjenner hvor mye deilig denne mannen kan gjøre med henne. “Ååå ja,” sier Ørjan. Du er så ufattelig deilig Sara, jeg vil ha sex med deg igjen og igjen!”. Sara kjenner at noe begynner å bygge seg opp i henne, en følelse hun aldri har opplevd tidligere. “Jaaaaaa” roper hun. Det går først opp for henne nå at de faktisk befinner seg i en av studentsenterets badstuer. Svetten renner av dem begge to, men de er altfor opphisset til å gjøre noe med det. Sara kjenner følelsen som bare blir mer og mer intens. “Nåå greier jeg snart ikke mer” gisper hun, og prøver å stoppe Ørjan. “Neeei”, sier Ørjan. “Jeg skal få deg til å kommeeeeeee!” Sara eksploderer i en kasade av farger, og faller utslitt sammen over Ørjan. Først nå oppdager hun at han også kom. “Du er så fin du”, sier Ørjan og stryker Sara over håret, samtidig som han puster som et nesehorn.

Det Sara ikke hadde fått med seg var at båndopptakeren som lå i lommen hennes hadde stått på under hele akten. Nå satt hun der med 20 minutters badstustønning av en av byens største hunks. “Dette må på radioen” nærmest ropte Caroline opphisset etter at Sara fortalte hva som hadde skjedd.

Drøyhet: 0

Kåthetsfremkallelse: 5

Opplesning og innlevelse: 5

Skrivekunst: 5

Anbefalte artikler