PUPPEPERFEKSJON

This content has been archived. It may no longer be relevant

Bruken av kosmetiske inngrep for å korrigere ens skavanker er i dag et kjent fenomen, og ganske utbredt på verdensbasis. De fleste ser kanskje for seg at USA topper listen over det landet med størst forekomst av plastikk kirurgi, men faktisk er det Sør-Korea som går av med «seieren». USA befinner seg helt nede på 6. plass, bak land som Hellas, Italia, Brasil og Columbia. Og hvilke inngrep er det som går igjen som særs hyppig hos de alle? Jo, nemlig innleggelse av brystimplantat.

SKANDINAVISKE KVINNER MEST BARMFAGRE

Her til lands eksisterer det ingen sikre tall på forekomst av kosmetisk kirurgi. Flere aviser har anslått at inntil  nærmere sytti tusen norske kvinner har fått gjennomført en brystforstørrelse, og tidsskriftet for Den norske legeforening har gjort studier som viser er halvparten av kosmetiske inngrep gjort på norske kvinner er brystforstørrelser.

De konkluderer også med at sosial aksept av kosmetisk kirurgi i kvinners miljø er en viktig faktor i motivasjonen for å gjennomgå en kometisk operasjon, mens selvfølelse er av mindre betydning. Og det stemmer kanskje?

Vi i Kroppslig kunne nemlig i siste sending avsløre at det er skandinaviske kvinner som har den største puppediameteren i verden! Og det helt og holdent fra naturen sin side. I spalten seks på gata – vår egen ukentlige «research» fikk vi også vite at norske gutter tenker mer på rumpe, enn på pupp. Dermed er kanskje behovet ikke så stort for større pupper her til lands?

MATEMATSK KORREKSJON

Men er det kun størrelsen som har noe å si for puppenes grad av perfeksjon?

Kroppslig fant at det faktisk er utviklet en matematisk formel for å kunne regne seg fram til dette. Det er en amerikansk psykolog ved navn Dr. David Holmes som har utviklet dette vitenskapelige vidunderet av et regnestykke, som lyder som følger:

((PT+C) x (FF + PP)/A) + N.

Ved første øyekast kan den kanskje virke litt avskrekkende og komplisert, men faktum er at det hele er basert på en enkel gradering av brystenes forskjellige særtrekk, som til slutt plottes inn i formelen og angir en brystfaktor. Det er denne faktoren som sier noe om hvor perfekte, eventuelt uperfekte pupper man har. Og graderingen dekker det meste:

Alle faktorer unntatt A bedømmes med en score fra 1 til 4, hvor 4 er best. PT står for pertness – altså hvor mye de henger. En score på 1 er omtrent nede på lårene, 4 er bestått. C står for sphericity (rundhet): 1 = murstein, 4 = meloner. FF står for firmness / fullness (fasthet/fylde): 1 for en brukt kondom, 4 for ballonger fylt med varm og myk voks. PP står for proporsjoner: 1 = skjeve strykebrett, 4 = symmetriske vannmeloner. A står for artificial/natural (falske/ekte). 1 for silikon, 2 for naturlige. N er nipple-faktoren. 1= vannkopper, 4 = perfekte.

Puppeperfeksjonen er videre gradert inn i 5 kategorier. Maks antall poeng er 22, og da har en altså en byste man kan være særs stolt av.Får man 15-21 poeng ansees de som mer enn bra nok, mens er man nede i 10-14 poeng kan man si de er helt ålreite. Greie nok er kategorien ved 4-9 poeng, mens scorer man ikke mer enn 3 i brystfaktor kan man spekulere i om det er Jan Thomas man står og vurderer. Au da!

Jacob meldte seg selvfølgelig frivillig og lot seg puppevurdere i forrige sending! Ble han fornøyd? Hør hvordan det gikk her.

APETITTVEKKENDE

Kanskje kan nøkkelen til perfekte pupper ligge i mannens mage? Morsom forskning har nemlig vist at blant et tilfeldig utvalg menn, vil de som nettopp har spist seg mette finne små bryster mest atraktive, mens sultne menn har mest «lyst» på store.

Store eller små, spisse eller rundte, faste eller myke, og ikke minst ekte eller falske; En ting som er sikkert er at tyngdekraften vinner nok desverre til slutt, og det letteste er kanskje bare å aksepterere tingenes tilstand sånn som de er?

Toppfoto: Marthe Nyhus

Anbefalte artikler