Erotisk novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

KRITERIENE

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig og blir vurdert ut fra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse: 
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse: 
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst: 
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

FØRTITO

Førtito er Studentradioen i Bergens selvutnevnte nerde-program. Om det er nerdete eller ikke, skal ikke vi i Kroppslig bedømme, men novellen “Natten Som Aldri Skjedde” tilfører absolutt konkurransen noe helt nytt! Med pokemon og tegneseriefantasier får Kroppslig-panelet i studio noe å bryne seg på. Lyd- og stemmebruk er nesten helt på topp, men ble vi kåte av å bli tatt tilbake til barndommens minner om Pikachu og Misty?

 

-NATTEN SOM ALDRI SKJEDDE-

 

Det var daggry og fuglene kvitret. Kvelden før var medlemmenene i Førtito på fest i en mørk og dyster villa, men det var noe som ikke stemte. Det var noe overnaturlig ved det hele. De våknet opp i hvert sitt soverom med bare noen få glimter om hva som hadde skjedd kvelden før.

Jeg våknet, følte meg litt rar, spesielt der nede. Ikke dårlig rar, men en god forunderlig, ekstatisk følelse. Det føltes som om orgasmen fortsatt satt i kroppen, som om den aldri hadde forlat meg etter sist natt. Jeg husket stønning, lydene, skrikene og ikke minst det skjønne røde håret som lå og strøk over de fagre brystene når hun hadde ligget i sengen min, og hadde fått kuken min hard med bare hennes forførende øyene. Minnene begynte å komme tilbake.

Jeg husket jeg var i rommet og gjorde min daglige trenings-rutine. Svetten rant nedover min bare overkropp og skinte i det dunkle lyset når jeg så henne snike seg inn døren stille som en mus, og musa hennes skimte gjennom den tynne hvite silketrusen hun hadde på. Det var min store drøm som kom gjennom døren. Det var Misty fra pokemon. Den skjønneste rødhårede kvinnen i hele verden. Hun listet seg bort til meg på tå og jeg stod der helt lamslått av det vakre synet. Hun hvisket inn i øret mitt:

“Jeg kan være din Ash og du min Pikachu.”

Jeg stirret inn i de blå øyene, det var som et hav av begjær. Du kunne se at hun ble våtere og våtere som en Staryu i regnet. Hun la raskt sin høyre hånd på mine baller, slikket øret mitt og sa “Kan du vise meg pokeballene dine?” mens hun dyttet meg ned på senga. Jeg stirret bare på henne og sa “Jeg skal gi deg Pikk-achu jeg”. Hennes blikk ble helt vilt, øynene hennes åpnet opp og jeg kunne se det kåte blikket hennes.

Stønnene fra rommet ved siden av gjorde oss begge bare kåtere og kåtere. Trym stønnet som om han hadde hatt sex med en enhjørning og rare heste-lyder kom fra samme rom. Misty ble helt klart tent av lydene og hoppet opp på meg, klart inspirert av heste-lydene og ridde meg ned. Hennes våte skritt gnidde seg febrilsk til min store pikk som pulte henne i tempoet til det rytmiske regnet som tappet på taket.

Jeg tok tak i hennes høyre pupp, dro henne ned og viste henne min mannlige autoritet. Jeg gikk raskere og raskere bakfra og pulte henne som ingen pokemon hadde gjort før . Hun ga ut et lite stønn «aah» og høyere «aah» og høyere, før hun kom med et hyl som ristet gjennom hele villaen.

Hør novellen med dom fra Kroppslig her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Erotisk-novelle-førtito.mp3]

 

Drøyhet: 2
Kåthetsfremkallelse: 3
Opplesning og innlevelse: 9
Skrivekunst: 6

Anbefalte artikler