Erotisk novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

KRITERIENE

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig ut ifra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!

Kåthetsfremkallelse: Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.

Opplesning og innlevelse: Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.

Skrivekunst: Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Sprenger drøyhetskalaen

Komfortsonen får virkelig lytterne ut av sin komfortsone med deres erotiske novelle “Grilling i Nygårdsparken”.  Som første og foreløpig eneste program beveger de seg under null på drøyhetskalen. Ifølge Martine burde det være unntakstilstand etter denne lytteropplevelsen slik at de kan får -10, men Kroppslig holder seg til reglene og gir dem så mye negativ drøyhet som mulig med -5! Komfortsonen gjør ingenting halvveis, og topper skalaene i begge ender.

Hør deres erotiske novelle her, men ikke hør den sammen med din mor, da.

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Erotisk-novelle-komfortsonen.mp3]

– Grilling i Nygårdsparken –

“Er pølsene klare?”.
Det var en sen sommerkveld i Nygårdsparken, fargen på himmelen gjenspeilte hennes fyldige røde lepper.
“Nei, ta også gi det fem minutter så er det klart for pølsefest”.
Hun smiler forsiktig og kjenner at hun begynner å bli veldig sulten. Magen til Chantelle rumler, og Kim André tilbyr henne en lett forrett.
“First Price rekesalet, jeg vet det er din favoritt”.
Kim André strekker en skje med rekesalat mot munnen til Chantelle. Hun kjenner varmen bre seg gjennom kroppen i det tungen treffer blandingen av 2% reker og 98% majones. Rekesalat er det beste hun vet. Kim André har også lyst på reker og lener seg mot Chantelle, leppene møtes og rekene går fra munn til munn i takt med duenes vingeslag denne kvelden.

Blandingen av Chantelles spritånde, rekesalat og spytt vekker Kim Andrés lem fra vinterdvalen.
“Jeg tror pølsen min er klar”.
“Hva med Kåre og Johnny sine da?”
De snur seg mot de to mennene. Synet av Kåre og Johnny vekker en lengsel få har kjent på før. Kåre biter neglene til Johnny og smaken av pølsefett, jord og avføring gjør Kåre vill i nikkersen.
Chantelle kryper mot Kåre og stikker tungen sin dypt ned i halsen hans, hun vil også ha en smak av Johnnys negler og vet at Kåre også er begeistret for rekesalat.

Kim André synes synd på Johnny som enda ikke har fått smake på rekesalaten og spytter en klatt med tygget reke i munnen på Johnny.
“Mmm.. reker”.
Chantalle tar en neve rekemajones og fører den ned mot sitt varme kjønn.
“Det er mer der det kommer fra”.
Mennene reagerer som hyener og kaster seg over Chantelle. De river av henne klærene i håp om en liten smak av Chantelles våte rekefitte.
“Pølsene er definitivt klare nå Chantelle, håper du fremdeles er sulten”.
Chantelle slikker vekk rekesalaten fra munnviken.
“Åh, jeg er så klar for pølsefest”.
“Vi har flere pølser å by på i dag, dagens meny består av ostepølse, løkpølse og kjempegrill”.

Chantelle er fan av Kim Andrés kukost og vil starte med det beste.
“Ostepølse, takk”.
“Ostepølse skal bli”, sier Kim André i det han skal dra sin brune stokk ut av grilldressen.
Chantelle sikler.
“Kan jeg få smake på osten først?”, sier hun. “Hvilken ost inneholder pølsene i dag?”
“Roquefour, som alltid, din favoritt”.
Chantelle slikker de store osteklumpene av kukhodet til Kim Andrè og vil ha mer. Hun stikker pikken i munnen sin og suger han ren. Ostepølse har aldri smakt bedre, men hun lengter etter Johnnys løkpølse og Kåres kjempegrill.

Hun legger seg på ryggen i gresset, åpner fitta og ber Kåre plassere kjempegrillen i pølsebrødet hennes. Kåre drar ned buksen og løfter den svette magen så kjempegrillen kommer til syne. Chantelle er desperat etter kuk, og vil ha mer. Kåre setter inn støtet og trenger inn i Chantelle med så stor kraft at pølsebrødet nesten revner.
“Jeg håper det går bra med ekstra ketchup i dag, jeg vet hvor glad du er i tilbehør, Kåre”, sier hun ømt. Blodet tyter ut i det han drar staken frem og tilbake i fitten hennes. Kåre har spart på en reke i munnen sin som han gir videre Chantelle i det tungen hans berører hennes. Deretter sier hun at det hadde vært passende med litt løkpølse, og Johnny er ikke vond å be.

Han er knallhard og har aldri vært så kåt og aggresiv som han er denne kvelden. Johnny løfter løkpølsa si så de to sølvløkene kommer til syne. Stanken av svette og gammel sperm gjør Chantelle så ivrig som hun sjelden har vært. Han dypper sølvløkene i kjeften hennes og hun suger ballene hans til de blir mørkelilla og forandrer seg til rødløk. Plutselig vil Kim André som har stått og sett på en stund være med på leken igjen.
“Fjern deg da”.
Han dytter vekk Kåre og Johnny og ruller henne over på magen.

“Au!”, roper Chantelle. Kim André ser ned på magen til Chantelle og ser synet av en skitten, blodig sprøyte som har truffet Chantelle dypt inn i navlen. Han har aldri vært så kåt før. Chantelle ser Kim Andrés begeistring.
“Stikk meg dypt inn i brystvorten”.
Dette overgår alle tres villeste fantasier. Tanken på å stikke en sprøyte inn i hennes fagre bryster gjør dem sprengkåte. Han stikker henne mange ganger så det stikker gult verk ut av stikkene.
“Nå har vi sennep også”.
Kåre har savnet sennep og slikker av verket fra puppene til Chantelle. Alle vil ha sennep, Johnny mest av alle. Når han ser at Kåre har slikket av nesten all sennepen, blir han forbanna. Han trekker til seg løkpølsen, tar sprøyten og stikker Kåre i øynene.

Redselen av å bli stukket i øynene av Johnny gjør at Kåre bæsjer på seg og faller om død. Synet av Kåres døde kropp pirrer Johnny og Kim André til nye høyder. De smører seg inn i avføring og finner det så erotisk at de ser seg nødt til å pisse over Kåres lik. De spruter sin urin over ham som en siste gest for den mannen han engang var. Chantelle er forkommen, men kåt og strekker seg etter en sprut. Hun er tørst etter alle pølsene og ber om drikke til maten.
“Jeg er tørst, jeg vil også ha”.
Kim Andrè og Johnny pisser henne i munnen, hun gurgler, men tørsten blir ikke slukket. Chantelle er fjern etter sprøytestikkene og klarer ikke skille mellom fantasi og virkelighet. Johnny spytter, mens Kim Andrè stikker henne så det spruter blod overalt. Til slutt tar de to kameratene opp hver sin pølse og gnir dem så hardt at det kommer hvit pølsedressing utover henne.

Dressingen blander seg med blodet. Den røde fargen som nå har spredt seg utover Nygårdsparken reflekterer den røde himmelen og midnattssolen i det den forsvinner bak Fløyen. Sommeren er over, og det blir lenge til neste grillfest.

 

Vurdering

Drøyhet: -5

Kåthetsfremkallelse: 0

Opplesning og innlevelse: 10

Skrivekunst: 10

Anbefalte artikler