Erotisk novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

KRITERIENE

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig ut ifra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!

Kåthetsfremkallelse: Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.

Opplesning og innlevelse: Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.

Skrivekunst: Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Lydmuren fokuserer på soundtrack

Som man kanskje kan forvente av et musikkprogram i radioen, høres det ut som Lydmuren har fokusert på soundtracket i utformingen av novellen. Og mest sannsynlig var forfatteren også sulten mens den ble skrevet, for her er det ikke langt mellom matreferansene og metaforene!

Bli med på familiemiddag på slottet i Lydmurens erotiske novelle her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/erotisk-novelle-lydmuren.mp3]

En Dans På Rosenkål

De to familiene var av øvre klasse. De møttes som vanlig til julemiddag i den store salen, i det store slottet. Ti, tolv stykker fra hver familie, på hver sin side av det lange bordet. Nå satt de rett ovenfor hverandre. Gutten og jenta som alltid hadde sett på hverandre. Men nå visste de hva de ville. Hva de ville..

Han visste ikke helt hva han skulle gjøre. Det var jo ikke noe å gjøre nå. Men å som han ville. Hun så på ham. Han så tilbake. For et blikk.. Sultent. Rått.. Det vekket en indre flamme i ham. Han begynte å skjelve. Han klarte nesten ikke mer. Han så på henne at det gjorde ikke hun heller. Han var sulten. Men ikke på mat.

Brått følte han benet hennes røre hans eget. Som en slange bevegde foten hennes seg opp benet hans, fra ankel, legg, kne. Hva nå?, tenkte han. Det er jo folk her. Men de sees jo bare hvert år, til denne middagen. Noe drastisk måtte skje. Han reiste seg opp. Rev opp skjorten. Folk snudde seg. Hva skjer? Men det hadde ingen betydning. Ikke nå.

Han feide vekk alle tallerknene, og grisen med eple i munnen, i et stort sveip. Han hoppet opp på bordet på kne. Han løftet henne opp, og de kysset hverandre. Så deilig det var å gjøre det nå, endelig, etter alle disse årene. Faren hennes ropte: hva skjer? Men det hadde ingen betydning, ikke nå.

Han la henne ned og dro opp kjolen for å vise det bleke, men å så myke låret. Hun følte seg bergtatt der hun lå på en seng av rosenkål, tomater og koteletter. Det var så deilig å endelig føle hans hånd på låret hennes. Og hånden gled opp og berørte hennes fersken. Det ble furore i salen, men det hadde ingen betydning, ikke nå.

Han snudde henne rundt og sto på kne bak henne. Rev opp buksen og avslørte hans harde, pulserende lem. Det gikk som hånd i hanske. Å ja, det gikk for seg. En, to og tre posisjoner over potetene, gaflene, og vinen. Familiene var i opprør. De hylte, skrek, og kastet mat. Men det hadde ingen betydning, ikke nå.

Det var ikke før etter den eksplosive orgasmen, at de begge skjønte, oj. Men det hadde ingen betydning. Ikke nå.

Vurdering

Drøyhet: -2

Kåthetsfremkallelse: 1

Opplesning og innlevelse: 4

Skrivekunst: 6

Anbefalte artikler