Erotisk novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

KRITERIENE

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig ut ifra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!

Kåthetsfremkallelse: Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.

Opplesning og innlevelse: Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.

Skrivekunst: Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Radioens sjefer tar ansvar

I den erotiske novellen fra studentradioens redaktører er ingenting overlatt til tilfeldighetene. De har virkelig lyttet til kritikken Kroppslig har gitt de tidligere novellene, og leverer med sitt bidrag et godt stykke arbeid. Under gjennomlyttingen i studio gjorde den gode innlevelsen, stemmebruken og musikken til at den erotiske stemningen senket seg hos Sondre, Jacob, Martine og Kari, der vi stod rundt miksepulten.

Hør redaktørenes novelle, Miksepult, her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Erotisk-novelle-redaktor.mp3]

– Miksepult –

“Dette er uakseptabelt, Sondre!”. Selv i det nattemørke radiostudioet kan jeg se de grønne øynene dine lyse mot meg av frustrasjon og sinne. For tredje gang har du, sjefen min, kalt meg inn for en alvorsprat, og jeg skjønner at dette blir den aller siste. De lange blonde lokkene dine skinner i lyset fra gatelykten, og blusen avslører mer enn jeg noen gang har sett før.

Jeg kjenner panikken spre seg – du mener faktisk alvor! Øynene dine er låst i meg, men likevel faller blikket mitt ned på brystene dine. Nei, jeg må skjerpe meg. “Ja, jeg vet jeg har vært distrahert i det siste, men det er da faen meg ikke bare min feil, Kari!”. Det svarte skjørtet ligger stramt over lårene dine, og jeg kjenner jeg blir varm i hele ansiktet. Går det an å være så jævlig arrogant, men samtidig så deilig. Du sier sint og iskaldt: “Dette var siste sjanse. Du er ferdig i Studentradioen.”

Det er over… Jeg reiser meg fra stolen, og hiver den gjennom rommet. Jeg tar tak i dørhåndtaket og prøver å åpne, men den rikker seg ikke.

En hånd holder den igjen. Jeg slipper dørhåndtaket og snur meg sakte rundt. Ansiktet ditt er helt inntil mitt, og du stirrer dypt inn i meg. Plutselig løfter du hånden og slår. Kinnet mitt brenner. Raseriet hamrer i meg, men forsvinner like fort som det kom og blir overmannet av en lyst; en intens lyst på deg.

Jeg kjenner den varme pusten din mot nakken. Du tar et fast grep rundt hånden min og fører den opp under blusen. Du lener deg tett inntil øret mitt og jeg kjenner brystvortene dine stivne under fingertuppene mine. Du lener deg fremover og hvisker inn i øret mitt, “Kle av deg”.

Du setter deg på miksepulten og drar meg mot deg. Bena dine spres sakte og jeg kan kjenne det strammer i buksen. Jeg nærmer meg bestemt, før du igjen legger bena i kors. “Du må gjøre deg fortjent til det”. Du smiler mot meg og biter deg i leppa.

Jeg kjenner at adrenalinet stiger – å ikke få deg er ikke et alternativ. Jeg legger hendene mine på knærne dine, og trekker dem bestemt fra hverandre. Kroppen min presser mot din, og med et fast tak rundt nakken fører jeg leppene våre sammen. Jeg kan kjenne smaken av deg for første gang, og biter deg forsiktig i leppa. Brystene dine presser mot meg, og jeg flytter hånden min oppover innsiden av låret ditt.

Du er våt. Selv gjennom strømpebuksen kan jeg kjenne det. Jeg tar tak med begge hender og river vekk det som skiller fingrene mine fra det våte, varme underlivet ditt. Sakte lar jeg fingeren min gli opp, ned, og inn i deg. Du puster tyngre og river av meg skjorten. Jeg kan se at hele kroppen din er spent i lyst. Du stønner: “Jeg vil ha deg, nå!”. Hendene dine griper etter beltespennen min, men jeg fjerner dem og dytter deg ned på ryggen. “Ikke ennå”, smiler jeg. Nå er det jeg som bestemmer.

Pikken min er steinhard, og presser mot den alt for stramme buksekanten. Mens fingrene fortsatt er dypt inne i fitta di er tungen min på vei nedover halsen. Jeg stopper og tar meg god tid med de deilige brystene dine. Du puster tyngre, og jeg klarer ikke vente lenger. Jeg må smake på deg. Det rykker til i hele deg i det tungen min møter dine myke lepper. Du stønner, og lyden av deg gjør meg om mulig enda hardere. Tungen min går opp og ned langs sprekken, finner til slutt den lille kulen, og du sukker høyt. Du presser underlivet mot ansiktet mitt i langsomme støt – leker med dine egne bryster og krummer hodet bakover. Nå klarer jeg ikke vente lenger jeg heller.

Jeg snur deg rundt og river av meg buksene med den ene hånden. Pikken min slipper endelig ut – stiv og knallhard. Jeg finner åpningen og glir inn i den våte, trange fitta di. Sakte. Jeg blir oppslukt av myk, glatt og våt varme, og synker enda lenger inn i deg. Jeg er så kåt at jeg kunne eksplodert. Jeg glir til bunns og fyller deg helt opp. Du stønner. Jeg trekker meg nesten ut, før jeg støter på nytt. Jeg kjenner den utrolige, faste rumpa di mot hoftene mine i det jeg støter igjen – fortere og hardere. Pusten din går raskere, og du stønner hver gang jeg når helt inn. Hånden min finner det myke underlivet ditt og jeg fingrer deg. Den deilige rompa di bølger foran meg, og du hiver etter pusten for hvert støt. Det bruser i hele meg, og jeg skjønner at jeg snart kommer.

Jeg trekker meg ut og du snur deg. “Legg deg på gulvet”, sier jeg bestemt. Du smiler forvirret og legger deg på ryggen på det teppelagte gulvet. Du sprer beina og jeg glir inn i deg. Nakken din er varm mot munnen min og jeg kjenner det pulserer i hele deg. Ereksjonen min banker mellom oss og jeg holder nesten ikke ut. Pusten din blir tyngre. Du knyter bena dine rundt meg og presser meg til bunns. Jeg kjenner du strammer rundt pikken og du stønner høyt. Fingrene dine presser inn i ryggen min, og du rister i ukontrollert velbehag. Det skyter gnister gjennom kroppen min og jeg forsvinner ut av meg selv. Inn i nytelse og inn i deg igjen – og jeg stønner høyt. Varmen skyter igjennom hele kroppen min, fra tærene og helt ut i fingertuppene. Jeg er helt elektrisk.

Vi hiver etter pusten, begge to. Jeg trekker meg sakte ut og legger meg ved siden av deg på det klamme teppet. Du trekker ned skjørtet ditt igjen og kysser meg på utpust, før du reiser deg opp og går mot døren. Jeg snur meg og får akkurat med meg den deilige rompa di i det du forsvinner ut døren, og sier: “Vi snakkes på mandag”.

Vurdering

Drøyhet: 3

Kåthetsfremkallelse: 9

Opplesning og innlevelse: 10

Skrivekunst: 10

Anbefalte artikler