Erotisk novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

KRITERIENE

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig ut ifra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse: 
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse: 
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst: 
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Radioteateret lever opp til navnet

Forventningene fra Kroppslig er store når det er Radioteateret som står for tur i den erotiske novellekonkurransen. Og når det kommer til lyder, musikk og stemmebruk leverer de med glans! Det hele er fantastisk lett å leve seg inn i, og Sondre, Emilie og Kari sitter spikret fra første ord. Novellen tåler flere gjenhør, men forbered deg på noen fiffige vendinger i løpet av historien!

Les novellen nederst i saken, eller, som vi anbefaler, hør novellen i dens helhet med lyder og musikk her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Erotisk-novelle-radioteateret.mp3]

-Kostymelageret-

De hadde nettopp gått av scenen, og jubelen etter kveldens premiere la seg langsomt. Hun satt på sminkerommet, irritert over at hun atter en gang la trykk på feil sted i den lange monologen sin, mens han takket familie og medarbeidere for ros og godt gjennomført. Plutselig stod han i døråpningen til sminkerommet.

”Duh! Jeg må vise deg no!” sa han stille.

”Jeg er ikke helt i humør..” sa hun, mens hun tittet på han i speilet.

Han gikk langsomt mot henne og sa med et oppmuntrende smil;

”Du var helt suveren i kveld!”

Hun lot seg bli dratt opp av stolen, og i et lite sekund kilte det nedentil i det en svak duft av den maskuline kroppen hans så vidt streifet nesen hennes, men før hun fikk tenkt noe mer på det var de på vei videre ut i teaterets mørke ganger. Nå var de kommet frem dit han ville. De stod utenfor det berømte og mye brukte kostymelageret. Han stirret henne intenst i øynene mens han dro opp en nøkkel fra bukselommen. Han låste opp og grep tak i henne. Nå var de inne, tett inntil hverandre på det store lageret.

De hadde vært der mange ganger før, men nå var stemningen en helt annen.

Med to fingre strøk han henne forsiktig over kinnet, og la et par hårstrå som hadde falt foran ansiktet hennes bak øret igjen. Så gled fingrene nedover mot de faste brystene hennes og kneppet opp de øverste knappene på den flagrende kjolen. Deretter begynte hun å dra t-skjorten hans litt opp fra buksekanten og kjente på den mørke streken av hår nederst på magen, og så litt lenger opp på den deilige, muskuløse magen litt oppover. Han kastet av seg t-skjorten, tok et stramt grep om henne og kysset henne mykt oppover halsen og endte på de store leppene hennes. Det ble mange hete kyss, og han kjente at det svulmet nedi buksa og spredde plutselig bena hennes med den ene foten for deretter å gli sakte ned med hånden for å kjenne på den våte trusa hennes. Det pirret så mye i dem at de til slutt måtte gispe etter luft.

Da dro hun han plutselig med seg, og de småløp rundt på lageret og fant de rareste ting. Alt fra ”mønstrede knestrømper – herrer” til ”banandrakt i rødt, gult, blått – kvinner”. Så stod de ved hyllen med ”ulike dyremasker” og hadde latterkrampe. Han iført blå glitterboa og en krigshjelm, og hun med gule støvler og en gigantisk, rød pelskåpe. Hun strakk seg til nærmeste hylle og hadde nå en gorillamaske foran ansiktet mens hun poserte i forførende stillinger. Det var bare hun som var lattermild nå, for han var blitt helt stille. Boan gled av den bare overkroppen hans, men han stod der fortsatt helt stille til han sa:

”Sånn vil jeg ta deg.”

Han rev av henne kåpen, kjolen, bh-en og slang henne ned i nærmeste stoffhaug. Han pustet tungt og kjente det ble trangt om plassen i buksa si mens han så på gorillafiguren foran seg. Han dro av alt nedentil og la seg over henne. Han dro trusen av henne, og strøk over det nå hårete ansiktet hennes. Hun ante ikke hvorden dette ville ende, og syntes helt klart det begynte å bli varmt og ekkelt bak masken og i støvlene. Det var jo litt merkelig, men hun godtok det ettersom det ble hetere og hetere i stoffhaugen på det gigantiske lageret.

Nå kjente hun noe massivt og stramt på innsiden av låret hennes som så gled hardt inn i henne. Begge gispet så høyt at det gikk et langt ekko ut i det svære rommet. Hun kjente det svulme inni seg og ble våtere og kåtere for hvert støt. Nå var det blitt så varmt bak masken at hun måtte ta den av seg, men så fort hånden hennes bare la seg på masken bråstoppet han og kastet hånden hennes bort. Med makt snudde han henne rundt så hun måtte stirre inn i fjeset på en utsoppet fjellrev. Nå dro han henne opp og ga så mye at det endte med en enorm orgasme. Plutselig ble taklyset skrudd på

“Hallo!? Hallo!? E det nånn her?” runget det gjennom rommet. De kunne på lang avstand skjønne at det var husets samiske vaktmester. Men før de i det hele tatt fikk surret seg inn i litt av stoffet de lå i, stod vaktmesteren foran dem med et lurt smil. Han stirret på dem. Lenge. Til han langsomt kledde av seg, tok på seg en sjiraffmaske og lo mens han sa

“Så det e her det e party”, og hoppet opp i haugen med dem.

Drøyhet: 2

Kåthetsfremkallelse: 7

Opplesning og innlevelse: 10

Skrivekunst: 6

Anbefalte artikler