Sexy playdate – med deg selv?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Stikkordene for torsdagens sending av Kroppslig var “å utforske sitt eget sexliv” og  “å ta ansvar for egen seksualitet”. For å få mest mulig ut av sitt seksualliv er det viktig å bli kjent med seg selv samt å vite hva man liker og ikke liker. Prøv deg frem, både alene og sammen med andre– test ut leketøy, stillinger, kremer og kostymer, og få et rikere sexliv!

Leketøy

Å teste ut X antall typer sexleketøy er vel og bra tenker du kanskje. Men hva med prisen? Leketøy kan være dyrt, og da det forståelig nok ikke går an å bytte og man er usikker på hva man liker, kan terskelen for å bruke mye penger på det bli høy.

Derfor har Sondre, Jacob og Kari tatt på seg oppgaven med å teste ut produkter, kun for deg.

Vibrerende orgasmegaranti

Kjeden Kondomeriet har bidratt med produkter til den store leketøytesten. Sondre, Jacob og Kari har fått hver sine, og onaniegg, “vagina i kopp” (eller lommefitte, ifølge Jacob), penisring og ulike vibratorer skal til pers.

Alle vibrerende produkter fra Kondomeriet kommer med orgasmegaranti – når man ikke klimaks med en vibrerende fristelse, får man prøve noe annet. Grete Helle er daglig leder ved butikken i Bergen, og i følge henne er det flere som benytter seg av muligheten til å prøve noe annet dersom de ikke finner sin perfekte match på første forsøk.

For å få et inntrykk av hvor mye forskjellig som finnes på markedet kan du høre et lite klipp fra da Kroppslig møtte Kondomeriet:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/02/kondomeriet-masse-produkter.mp3]

Vibrasjon, perler og gummihette

Av de tre i studio er det bare Kari som har testet ut vibrerende leketøy. Kom orgasmen som lovet, eller må hun bytte inn igjen produktene? Sondre har testet ut en perlebefengt penisring og en gummihette hvis funksjon var noe uklar ved første øyekast, og Jacob har utfordret runkerutinen med en glidemiddeltrukket vagina på boks.

Hør Karis vibrasjoner, Jacobs møte med lommefitten og Sondre som kler sitt lem i ring og hette her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/02/testing-av-sexleketøy.mp3]

Dommen fra Kroppslig

Jacob tester vagina på boks:

vagina på boks 2 vagina på boks“Pink Chocklate, young lover experiences vagina, feels like the first time every time.” Dette er teksten som møter meg når eg får lommefitta som eg skal teste. Lommefitta er cirka 14 cm lang og eit mjuk gummimateriale. På framsida finn ein kjønnsleppene og skjedeholet. Det er viktig å nytte mykje glidemiddel, ellers kan pikken lett henge seg fast inni den klisne skjeda, eventuelt får du gnagsår. Lommefitta gjev eit godt og jamnt trykk rundt penisen, og er god og knudrete på innsida. Den føles god mot pikken, og med litt friksjon stimulerer den til nytelse.

At den er hol rett gjennom gjer at sæden renner rett gjennom ved utløysing. Dette er kanskje greitt for å forhindre at skit samlar seg opp inni plastfitta, men det er eit jævlig gris når det skvetter sæd og glidemiddel i alle retningar. Det kan og være lurt å vaske fitta etter bruk for å forhindre uønska bakterieoppsamlingar. Keisamt å skulle få ein bakterieinfeksjon i pikken av ei fitte som ikkje ein gang er levande. I tillegg er lommefitta ei skikkelig bråkefitte. Den lager ein fuktig slurpelyd når du nyttar den, så om du bur i eit hus med tynne vegger er det kanskje lurt å være aleine heime ved bruk. Alt i alt er lommefitta, på tross av litt mykje lyd og gris, eit godt verktøy for å auke runkegledjen i heimen.

Terningkast: 5

Sondre tester onaniegg:

drool onaniegg

Drool onaniegg fikk meg dessverre ikke til å sikle av glede. “Onaniegget” som det heter på godt norsk ser mer ut som en dråpe enn ett egg. Gummien kan minne om et tykt kondom med riller og uthevninger på innsiden som skal gi økt nytelse under masturberingen. Det er lett å forstå at man bør bruke glidemiddel med den saken her i og med at den føles noe ru når man tar på den. Jeg prøvde først med rikelig mengde av smøring, noe som ga flere glipptak enn Brink i Ski-VM 2003. Og er det noe du ønsker når du skal kose deg så er det tak!

Ved neste forsøk prøvde jeg en mer moderat mengde av glidemiddel. Dette gjorde at taket ble godt og man fikk gjennomført. Dessverre førte dette til stor grad av friksjon – noe som igjen satte sine spor hos “lillemann”. Ikke med positivt fortegn. Det å gå rundt med gnagsår på understellet er langt verre enn på føttene, det kan alle gutter skrive under på.

Alt i alt klarte jeg ikke finne en bruksmåte for Drool som gjorde at den gjorde seg verdt å tenne verken stearinlys eller lysten for å prøve igjen.

Derfor kan jeg ikke annet enn å gi Drool onaniegg en skuffende dårlig karakter – med en liten forhåpning om at det som så mange ganger før var meg og ikke motparten det var noe feil med.

Terningkast: 1

Kari tester vibratorer:

basic vibratorVed første øyekast så ikke denne vibratoren særlig imponerende ut. Det er en typisk “massasjestav”, og som relativt uerfaren sexleketøybruker, kunne jeg ikke hjelpe for å tenke at jo mer avansert det ser ut, jo bedre er det sikkert.

Så feil kan man altså ta.

Basic Vibe gjør jobben den er ment å gjøre. Den kan lett stilles inn i ulike vibreringsgrader med et lite hjul som sitter på bunnen av vibratoren, er laget i et mykt og behagelig materiale, og fungerer ypperlig som et tilskudd i sexlivet. Den ble testet alene, men den kan nok også være kjekk å ha sammen med en partner. Det at den er så lite avansert endte opp med å fungere til dens fordel, og det gjorde testingen til et veldig trivelig førstegangsmøte med sexleketøyverdenen.

PS: Husk at du trenger batteri for at denne skal fungere!

Terningkast: 5

Mimi vibrerende eggMimi, det vibrerende egget, er svært populært i leketøyverdenen. Vibrasjonene er kraftige og den lille saken er oppladbar, noe som absolutt er et pluss!

Dessverre bråker denne vibratoren litt i meste laget, og når leketøyet mest får deg til å tenke på vespaer på tomgang, gressklippere og lettende fly, blir det vanskelig å konsentrere seg om det man egentlig skal gjøre.

Derfor ble kanskje ikke det vibrerende egget testet like godt som den andre vibratoren, da det hele endte med maskineri-fantasier og fnising. Egget skal absolutt få en ny sjanse, for ofte trenger man kanskje bare litt tilvenning? Foreløpig når den likevel ikke opp på nivået til den mer konvensjonelle Basic Vibe.

Terningkast: 2

Prøv deg frem

Leketøy er ikke nødvendig for å ha et tilfredsstillende sexliv. Likevel kan det åpne opp for nye følelser og sensasjoner, hjelpe en til å tøye grensene sine litt og bli bedre kjent med seg selv og en eventuell partner. I tillegg kan det tilføre en ekstra piff og inspirasjon til sengehalmen.

Vi i Kroppslig fikk produktene våre fra Kondomeriet, som kan være et bra sted å starte dersom man er ute etter å utvide sin seksuelle horisont.

Man taper ikke stort på å prøve ut nye ting, og kanskje finner man til og med noen nye favoritter. Viktigere enn å ha nattbordskuffen full av gadgets er det likevel å være komfortabel og nyte tiden mellom laknene, enten man er alene eller sammen med noen andre.

Hør Sondre, Jacob og Kari slå et slag for sexlivet ditt i podcasten fra torsdagens sending:

Siste podcaster

Anbefalte artikler