Episode 2: Ligge-app?

This content has been archived. It may no longer be relevant

I forrige episode opprettet Sara en brukerprofil på den nye dating-appen Tinder og hun oppnådde umiddelbar respons i form av match med gutter hun hadde likt. Chattingen gikk i gang og Asker-jenta klinte til med pinlige svar og kommentarer. Det er nå på tide å høste frukter av frø man har sådd.

– Jeg kom umiddelbart i snakk med to gutter, Christian og Aksel. Disse guttene var ikke så interessante som det jeg først trodde, så jeg la dem til side relativt fort.

Tre kandidater

Sara har nå brukt Tinder aktivt i én uke og hun forteller at hun har kommet i kontakt med flere ekle fyrer. Det er ofte åpningsreplikken til guttene som er avgjørende på om de faller inn under kategorien sleazy eller godkjent.

– Et av eksemplene jeg har på en litt småklein og ekkel er en som fortalte meg at han hadde kjøpt feil truser og ikke fikk byttet de fordi han hadde prøvd dem på. Sånt er usjarmerende og ikke morsomt i det hele tatt. Skjerpings!

Hun forteller at det også er mange gutter som går “rett på sak”. Dette bekrefter mistanken vi hadde fra starten av, om at Tinder blir brukt som en ligge-app.

Etter mye snakk frem og tilbake, litt rødming og veldig mye latter, får jeg omsider overtalt Sara til å plukke ut tre kandidater blant de rundt 90 matchene hun har oppnådd uken som har gått. Sara får vondt i magen. Tanken på å invitere en totalt ukjent gutt ut for en kaffe er langt utenfor hennes komfortsone.

– Å, jeg skjelver liksom. Jeg drikker jo ikke kaffe en gang!

Det har lenge en drakamp mellom Eirik (23), Mathias (21) og Ørjan (22). Mathias har tidligere i chatten vist litt interesse for å møte Sara så valget faller på han. Meldingen blir sendt.

– Herregud, jeg dævver nå. Jeg har spurt en gutt på date og det skjer!!!!

Hør episode 2:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/11/PROSJEKT-TINDER-EPISODE-2.mp3]

Gikk du glipp av episode 1? Fortvil ikke, du finner den her, mens du kan høre starten på hele eventyret her.

LES OGSÅ: – Å shit, match med en gang!

Anbefalte artikler