Episode 1: Sara oppretter profil

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det er en blid og forventningsfull Asker-jente jeg møter på i gangene på Studentsenteret. Lite vet hun hva jeg har planlagt for henne. Vi skal nemlig på guttejakt. Ikke på den tradisjonelle måten med oppsatt hår og lepper malt med fersk leppestift, å nei. Vi skal bevege oss over på nettdating, en ukjent plattform for unge studenter.

Jeg ser jo for meg drømmemannen. En høy, mørk og kjekk mann. Eller, egentlig er ikke utseende så viktig, så lenge han er snill og grei, sier Sara i det vi starter å snakke om hennes tidligere datingerfaringer og hva hun ser etter hos det motsatte kjønn. 

Selvtillitsboost

Det viser seg fort at er skeptisk til hele dateopplegget, og den mer sjenerte siden av henne kommer frem.

Jeg er ikke akkurat jenta som går bort til gutter og bare spør om de kunne tenkt seg å være med på kino, liksom.

På spørsmål om hun noen gang har forsøkt dating over nett svarer hun fort og konkret.

Nei, vet du hva. Nettdating, er ikke det for folk i overgangsalderen og sånn a? Foreldregenerasjonen altså.

Da jeg forklarer hun at det er kommet en sjekke-applikasjon for smarttelefoner blir hun mer interessert, og etter litt overtaling oppretter hun en profil. Der er responsen umiddelbar og hun oppnår match etter første “like”.

For en syyyyk selvtillitsboost, jeg blir skikkelig gira jeg nå, utbryter hun.

Etter knappe 2 minutter som aktiv bruker av Tinder har hun oppnådd to matcher og startet chatter med totalt ukjente gutter. Sara er i fyr og flamme og blir mer og mer selektiv når det kommer til hvem hun liker og hvem hun velger å forkaste. Hun skjønner at hun som jente her sitter på makten og at en date er innen rekkevidde.

Hør episode 1:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/11/Prosjekt-Tinder-Episode-1.mp3]

Anbefalte artikler