– Blir det legalisert, kommer vi

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hele intervjuet med Otto Knudsen kan du høre i neste ukes utgave av MMA-Revyen. Intervjuet er originalt på engelsk. 

Den nye blåblå regjeringen gjorde torsdag formiddag det kjent at knockoutforbudet skal oppheves. Sammenfallende med denne historiske utviklingen i norsk kampsport uttaler EUMMA til MMA-Revyen at de vil holde MMA-events i Norge.

Sikter seg inn på det norske markedet

Etter det MMA-Revyen kjenner til har European MMA begynt å sikte seg inn på det norske markedet, med et sterkt ønske om å signere flere norske MMA-utøvere.

– Vi ser etter å signere flere norske fightere, sier Otto Knudsen, president for European MMA (toppbilde). Vi er interesserte i å lage en norsk stall med fightere.

– Vi har per i dag kontrakter med Thomas Formo og Emil Weber Meek, og har kringkastingsavtale med Viasat for å kunne sende live i alle de nordiske landene.

I følge Knudsen er EUMMA interessert i å ta to til tre flere norske MMA-utøvere inn i stallen for å kunne ha en sterkere satsning mot det norske markedet.

Logoen til European MMA. Organisasjonen vil satse hardt på nordmenn fremover.
Logoen til European MMA. Organisasjonen vil satse hardt på nordmenn fremover.

Nordmenn på alle kort fremover

Kortene EUMMA presenterer i fremtiden vil bli enda mer rettet mot alle de nordiske landene.

– På det siste kortet hadde vi både svensker, dansker og en nordmann. Vi sikter oss inn på å representanter fra alle landene på alle kortene i fremtiden.

Otto Knudsen har selv svært gode kontakter med MMA-miljøet i Norge, ettersom han var en aktiv fighter på samme tid som presidenten i det Norske MMA-Forbundet, Henning Svendsen.

– Jeg har gode kontakter i miljøet, og har blant annet brukt amatørkampene som er blitt gått i Danmark til å se meg ut norske talenter.

Følg MMA-Revyen på Facebook

 

MMA-promotøren EUMMA kan allerede nå skilte med veletablerte navn i Danmark, som Christoffer Colombo, Søren Bak og Morten Djursaa. Knudsen mener strategien er klar. De skal bygge fightere som kan slå gjennom og hente inn mainstream-publikummet.

– Vi signerer fightere for tre til fem kampers kontrakter for å bygge dem opp, og investerer både tid, energi og penger i dem for å gjøre dem gjenkjennbare.

Målet er gjennomsnittspublikummet

– Vi er avhengige av mainstreame medier for å slå gjennom. Her i Danmark har vi klart det, og Extrabladet dekker alle våre kort og har foto og intervjuer med fighterne.

De norske fighterne Emil Weber Meek og Thomas Formo dras frem av Knudsen som verdifulle fightere.

– Formo og Meek er fightere som gjør det veldig, veldig bra. De er veldig verdifulle for organisasjonen, særlig fordi de har brutt gjennom inn i mainstream media i Norge. De er fightere som kommer til å nå veldig, veldig langt.

Se Thomas Formos siste kamp i EUMMA her.

MMA-Revyen kommer tilbake med mer.

____________________________________________________________________________________

MMA-Revyen hører du hver onsdag kl 21. Podcasten slippes rett etter sendingen og er fortsatt enklest å høre i iTunes.
Gi oss gjerne en Review. Vi er også på Facebook.com/MMARevyen

Anbefalte artikler