Anmeldelse: Innsiden Ut

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det er lenge siden Disney/Pixar har kommet ut med et produkt som får publikum til å vri seg i setet for å unngå å gråte. Innsiden Ut, eller Inside Out, handler om følelser. Men at den skulle bli så følelsesladd overrasket alle i salen.

Innsiden Ut handler om en familie som flytter fra kalde Minnesota til varme San Fransisco. Riley, barnet i familien vi følger gjennom filmen, sliter med å holde følelsene under kontroll. Følelsene Glede, Sorg, Frykt, Sinne og Avsky kommer nemlig i trøbbel mens de prøver å finne ut hvordan de skal arbeide sammen.

Fra innsiden av hodet styrer Frykt, Sorg, Glede, Avsky og Sinne. (Foto: Disney/Pixar)
Fra innsiden av hodet styrer Frykt, Sorg, Glede, Avsky og Sinne. (Foto: Disney/Pixar)

Denne gangen ble filmen sett på norsk, noe som absolutt ikke gjorde noe. De norske stemmene gjorde en bra jobb med å overbevise og sette publikum inn i filmen. Hvis du velger å se filmen på engelsk får du høre stemmene til blant annet Amy Poehler, Mindy Kaling, Phyllis Smith, Bill Hader og Richard Kind.

Om du også velger å se den i 3D kan jeg nevne at det på ingen måte er slitsomt for øynene å se på i lengden. Disney/Pixar har fokusert mer på å gi filmen en naturlig “dybde” i forhold til mange andre 3D-filmer, som gjerne misbruker effekten til det fulleste.

Filmen byr på spenning, irritasjon, latter og tårer. Og jeg satt igjen med en liten aha-følelse etter filmen angående egen oppvekst. Dette er uansett en film som man kan dra og se hvis man er klar for en berg-og-dal-bane av følelser.

Denne filmen anbefales på det varmeste, både for gamle og unge! Personlig skal jeg tilbake til kinosalen med venner og popcorn for å nyte filmen en gang til!

Vil du vite mer? Se traileren her:

Siste podcaster

  • Musikal, skam og mord
    Ingrid, Selma og Linnea samles for å snakke om musikal! Her får du en rekke anbefalinger, og også et par advarsler. Videre quizzes gjengen av Ingrid og temaet er SKAM! Hvem vinner? Jo det kan man jo lure på:)) Til slutt snakker vi om en annen som falt for teateret: Barry! God lytting.

Anbefalte artikler