Anmeldelse: Innsiden Ut

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det er lenge siden Disney/Pixar har kommet ut med et produkt som får publikum til å vri seg i setet for å unngå å gråte. Innsiden Ut, eller Inside Out, handler om følelser. Men at den skulle bli så følelsesladd overrasket alle i salen.

Innsiden Ut handler om en familie som flytter fra kalde Minnesota til varme San Fransisco. Riley, barnet i familien vi følger gjennom filmen, sliter med å holde følelsene under kontroll. Følelsene Glede, Sorg, Frykt, Sinne og Avsky kommer nemlig i trøbbel mens de prøver å finne ut hvordan de skal arbeide sammen.

Fra innsiden av hodet styrer Frykt, Sorg, Glede, Avsky og Sinne. (Foto: Disney/Pixar)
Fra innsiden av hodet styrer Frykt, Sorg, Glede, Avsky og Sinne. (Foto: Disney/Pixar)

Denne gangen ble filmen sett på norsk, noe som absolutt ikke gjorde noe. De norske stemmene gjorde en bra jobb med å overbevise og sette publikum inn i filmen. Hvis du velger å se filmen på engelsk får du høre stemmene til blant annet Amy Poehler, Mindy Kaling, Phyllis Smith, Bill Hader og Richard Kind.

Om du også velger å se den i 3D kan jeg nevne at det på ingen måte er slitsomt for øynene å se på i lengden. Disney/Pixar har fokusert mer på å gi filmen en naturlig “dybde” i forhold til mange andre 3D-filmer, som gjerne misbruker effekten til det fulleste.

Filmen byr på spenning, irritasjon, latter og tårer. Og jeg satt igjen med en liten aha-følelse etter filmen angående egen oppvekst. Dette er uansett en film som man kan dra og se hvis man er klar for en berg-og-dal-bane av følelser.

Denne filmen anbefales på det varmeste, både for gamle og unge! Personlig skal jeg tilbake til kinosalen med venner og popcorn for å nyte filmen en gang til!

Vil du vite mer? Se traileren her:

Siste podcaster

Anbefalte artikler