Sommerfilmene 2015

This content has been archived. It may no longer be relevant

Skal du ikke til utlandet i år? Har du egentlig ikke så mange store planer for sommerferien? Eller er du bare en like stor filmnerd som oss i Kinosyndromet? Da kan du glede deg til en sommer spekket med filmer. Her er noen av filmene vi i Kinsyndromet gleder oss til å se:

1. Mad Max – Fury Road

Den klassiske filmserien fra 80-tallet gjør i år et comeback. Denne gangen med Tom Hardy og Charlize Theron i hovedrollene. I en apokalyptisk fremtid, hvor menneskeheten er på randen til utryddelse, er det å overleve en tung kamp. Max, som er plaget av sin turbulente for vanskelige fortid, mener den beste måten å overleve på er ved å være alene. Han møter Furiosa, som overbeviser ham om at deres eneste sjanse til å overleve, er å krysse en ørken og reise tilbake til hennes hjemland. Sammen er de de eneste som kanskje vil kunne klare å skape orden og ro i et samfunn som er i ferd med å kollapse.

2. Tomorrowland

En eventyrlysten, nysgjerrig tenåringsjente og en entusiastisk oppfinner blir ført sammen av skjebnen, og drar ut på et farlig oppdrag for å løse de mystiske hemmelighetene om reising i tid og rom. Sammen snubler de over “tomorrowland”, og plutselig blir livene deres snudd på hodet. En av Walt Disneys største lidenskaper var vitenskap. Tomorrowland er laget som en tributt til hans minne og hans kjærlighet til vitenskap. Filmen ryktes å inneholde imponerende visuelle effekter og i hovedrollene vil vi se George Clooney og Britt Robertson. Denne er vi spente på!

3. Jurrasic World

Vi ble alle litt forelsket i Chris Pratt etter Guardians of the Galaxy, og i sommer får vi et gjensyn med ham, men denne gangen i en litt annerledes setting. Det har allerede gått 22 år siden Steven Spielbergs Jurrasic Park kom ut, og nå har tiden kommet for å bringe tilbake dinosaurene på lerretet.

Mange år etter at fornøyelsesparken “Jurrasic Park” kom ut, føler Isla Nublar at tiden har kommet for å oppgradere parken. For å trekke publikum til parken blir det bestemt at de skal innføre en ny attraksjon, men når de skal bygge den går det veldig galt…

Dette er de filmene vi gleder oss mest til å se. Men slapp av, det blir nok av andre filmer også.  For deg som elsker superheltfilmer kommer både Ant-Man og The Fantastic Four ut. Om du elsker komedier kan du glede deg til Magic Mike XXL, Minions, Ted 2 og Innsiden ut ut.  Er du den som digger en god actionfilm kan du se frem til Terminator, Mission Impossible – Rouge Naiton, og Bølgen. Ellers kommer også Insidious, Entourage og Paper Towns ut i sommer.

Her er det mye å glede seg til!

Siste podcaster

  • Ripley. Ronja Røverdatter og tøys
    Linnea, Mikael og Selma har Ripleymani, og snakker om tidligere filmatiseringer, før den nyeste Netflix-serien diskuteres. I tillegg får vi høre om den nye Ronja Røverdatter serien som også er på netflix. Er den bedre enn de gode gamle? Til slutt avslutter vi med en voksen kiss - marry - kill. Hvilken Ripley skuespiller er Linnea svakest for? Lytt, hør og nyt.

Anbefalte artikler