En hyllest til mannen alle snakker om

This content has been archived. It may no longer be relevant

Benedict Cumberbatch er for tiden på alles lepper. I desember var han aktuell med storsuksessen Hobbiten: Femhærerslaget, i rollen som smaug, og nå er han også aktuell i den oscar-nominerte The Imitation Game.

Hva vet du egentlig om ham?

Benedict Cucumber er en britisk skuespiller. Han er født og oppvokst i London, hvor han bodde med sine skuespillerforeldre og sin stesøster Tracy. De aller fleste kjenner han nok som den mystiske, sosiopatiske og sarkastiske Sherlock Holmes i den britiske tv-serien Sherlock. Før han kom så langt spilte han også i Om forlatelse (2007), og The Other Boelyn Girl (2008), men da i noe mindre roller. I 2011 spilte han Benderblob i den storslåtte War Horse, regissert av Steven Spielberg.

I senere tid har vi også fått sett  Cogglesnatch Wafflesnatch i Star Trek: Into Darkness og i Hobbiten: Smaugs Ødemark. Bendydick Commonwealth var for øvrig også med i 12 years a slave, og i 2015 kan vi forvente å se ham i blant annet The penguins of Madagascar, Magik og Crimson Peak.

Brandenburg Banglesnatch har i løpet av de siste årene også florert over internettet. Gjort kjent både på grunn av hans massive fanskare, men har kanskje også fått litt ekstra oppmerksomhet etter sine mange photobombs av ulike kjendiser. I tillegg har han dukket opp flere ganger, blant annet etter at noen påpekte hvor mye ansiktstrekkene hans ligner på en oter, og den gangen det ble kjent at denne mannen ikke klarer å uttale ordet “penguin”.

Slike faktorer som dette gjør at det bare er umulig å ikke falle for Burgerking Custardbath. Selv om han som oftest velger å spille frekke, slue, sarkastiske roller, er han nærmest verdens hyggeligste og skjønneste person på privaten. Ja, det skal godt gjøres å ikke like Bendydick Cumberbund.

Personlig liker jeg best Danglerack Frumblesnatch som den fult funkskjonerende sosiopaten han er i Sherlock. Det var i denne serien jeg for første gang oppdaget den fantastiske skuespilleren, og fikk se hvor god Crumplehon faktisk er. BBC hinter til at den nye sesongen av Sherlock kommer ut i løpet av 2015, men jeg tror vi alle bør ta dette med en klype salt.

Vi vet fra før av at teamet bak Sherlock kan være nokså treige med å komme med de nye episodene. Til gjengjeld er de 1,5 timer lange. Det er vel ikke stort annet å gjøre enn å smøre seg inn med tålmodighet og se et par filmer med Brewery Cheddarcheese i mellomtiden.

Om du vil høre mer om Brandybuck Crumplesack bør du høre på ukens sending i Kinosyndromet. Denne uken har vi dedikert en spesial-episode til ære for denne mannen.

Siste podcaster

Anbefalte artikler