Her er spillelisten som holder deg varm gjennom kalde høstdager!

Det begynner å bli kaldt ute, og hva er vel bedre enn å sitte inne og høre på ny, chill musikk? Vi gir dere en fresh liste med mye snacks som er både dansbart og diggbart. Vi holder oss til indierock/rock- og elektronika-sjangeren denne gangen. Forhåpentligvis består dagens spilleliste av musikk som kan falle i smak hos hver og en av dere.

UKAS LÅT: Trist Pike – Den ekte meg

Trist Pike er et rockeband fra Oslo, som begynte sin musikalske reise i 2015. Duoen fikk alle i studio til å rikke på dansefoten, og det med god grunn. Man blir introdusert for en mer uvanlig sjanger, hvor man får en blanding av hevn-rock og elektronika i en låt. Låten kan minnes om Raga Rockers on acid, og det digget jeg! Trist Pike slapp tre nye fete låter 29. sep, verdt å sjekke det ut people!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/344264348″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Shy Luv – Like A River feat. Bakar

Boom! Shy Luv er gruppe fra Manchester med den gode, dansende, feelgood viben vi elsker! Det som er fett, er at de synger på egen dialekt, noe som gir låten mer sjarm. Jeg synes at musikken minner litt om Empire of the Sun, med de klangete tonene og lyse vokalene gjennom låta.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/358638965″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

TOTEMPAPPA – Sidecar Mimosa

For det første, jeg digger navnet! Måtte google hva sidecar var, og det var en type mimosa drink tydeligvis. TOTEMPAPPA er lett og luftig, og kan assosieres med sommer- og festivallivet. Derfor vil denne sangen lyse opp aldeles mørke og regnfulle høstdager.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338883035″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Ayla – Soft Power

JA! Ayla fra Malmö leverer en skikkelig queen låt fra det nye albumet hennes Loops and thoughts. Ayla har god energi når hun synger, og kan fort minne om artister som MØ, Santigold og M.I.A. Låta har et eksotisk preg over seg, med mye afrikanske trommer i bakgrunnen som gjør den lystig og vill. Hun har spilt med reggaeband tidligere, noe som forklarer musikkens fargerike og tropiske lydbilde.

Store P ft. A-laget – Nais body

Bergens sweetheart Store P, har endelig kommet med et nytt, nais album ved navn Rommet, som ble sluppet 3. okt. Han har vært aktiv på musikkfronten gjennom årene, og det skal han ha cred for. Låta «Nais Body» er en fengende sang som antakeligvis fort kan bli populær på vors der alle synger med. Jeg synes det er spesielt og kult at Store P aka Pete’n, også kjent fra A-laget, samarbeider med selve gruppen A-laget! Check it out!

Knox Fortune ft. Joey Purp – Stun

Hello Knox Fortune fra Chicago! Jeg er lykkelig over at han har sluppet ut det nye albumet sitt Paradise, som er preget av melodiøs pop. Låtene er veldig behagelige å høre på. Knox Fortune har blant annet produsert for Chance The Rapper, som er ganske big deal. Albumet som Knox Fortune bidro til å lage, nemlig Coloring Book, vant en Grammy for beste rap-album. Nå krysser vi fingrene for at Knox Fortune også vinner en Grammy for sitt nye album!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/343466539″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Gourmet – There You Go

Gourmet serverer oss en heftig låt, med mange ulike elementer som gjør at sangen føles gjennomført. Mye skjer i sangen, den spiller på beats og klangfulle effekter. Jeg synes den kan minne litt om en moderne versjon av Talking Heads. De har sluppet ut tre singler dette året, som dere bør sjekke ut på Spotify!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/342179076″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Anbefalte artikler