Vill Vill Spilleliste uke 39

UKAS LÅT: Niilas (remix) – Aldri for mye

HVOR: Østre

NÅR: Fredag 29.09. Kl. 00.30 – 01.30

HVORFOR: Både som produsent for Hester V75 og soloartist har Niilas gang på gang bevist at han har en gave fra høyere makter innen produksjon. Med en glitrende portfolie bestående av en EP og en mengde remixer, gleder vi oss glugg i hel til å se hvilke låter han velger å spille for oss på Østre den 29. september. Jeg kan si med stor sikkerhet at dette blir megadigg, for det blir aldri for mye av Niilas!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/309946116″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Pom Poko – Its a Trap

HVOR: Landmark

NÅR: Fredag 29.09. Kl. 21.30 – 22.00

HVORFOR: Med herlig lette vokaler og rytmer som skaper uungåelig god stemning, kommer Trondheims baserte Pom Poko til Landmark. Bandet kom til urørtfinalen tidligere i år og har allerede klart å etablere et navn for seg selv ved blant annet å skaffe flere top-tier festival bookings (inkl. VVV <3). Så kom til Landmark og ta med deg en venn å to, for her er det garantert herlig stemning å høste!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/336524990″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Sunshine Reverbaration – Be a baby

HVOR: Hulen

NÅR: Fredag 29.09. Kl. 21.15 – 22.45

HVORFOR: Dette er rock til og med listepop entusiaster kan digge til! Ut av mørke kroker i en kjeller lokalisert i Tromsø, har Sunshine Reverbaration grodd frem som et av de mest lovende bandene Norge har å by på i dag. Gruppen står bak to album som gir oss megalyst til å hive oss i en bil på en lang roadtrip igjennom det vakre landet vårt, med Tromsø som destinasjon. Heldigvis for oss kommer guttene til oss fredag den 29. på Hulen! Vi gleder oss uendelig!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/294421997″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Mato polo – Ikkje min feil m/ Charlie Skien

HVOR : Østre

NÅR: Torsdag 28.09. Kl. 22.45 – 23.15.

HVORFOR: Med en drømmende og deilig beat, klarer Charlie Skien og Mato Polo å leke seg inn i denne ukens spilleliste uten problemer. Skien, som også er en del av den Bergenbaserte duoen Verdensrommet, er nå i full gang med egne prosjekter og en helt ny sound som vi i Trigger har lagt vår elsk på. Vi gleder oss masse til å sakte svaie lighterne våre i lufta på Østre den 28!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/330915542″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Hvitmalt gjerde – Utenfor

HVOR: Hulen

NÅR: Fredag 29.09. Kl. 23.45 – 00.15.

HVORFOR: Bandet som har blitt rost opp i skyende av flere kritikere landet rundt er nå klar for VVV, og vi i Trigger kunne ikke vært mere gira! Med to spellemannsnominasjoner under beltet og et rykte om å være heftig digg live, er det bare å møte opp på Hulen til Fredag for et fremdragende liveshow og utallige nydelige gitarriff.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/311694334″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Jakob Ogawa – You Might Be Sleeping m/Clairo

HVOR: Hulen

NÅR: Torsdag 28.09. Kl.23.45 – 00.45.

HVORFOR: Med en beroligende stemme og rolige rytmer klarer Jakob Ogawa å dra oss inn i en drømmeverden man ikke ønsker å tre ut av. Oslogutten har allerede turnert Europa med LANY, så et skikkelig bra liveshow er definitivt å forvente! Så legg pilsen på hylla under konserten og ta mitt ord på at ruset Jakob Ogawa’s nydelige toner og vokaler kan gi, er på et nytt nivå!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/324116726″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Anbefalte artikler