Anmeldelse: Skylanders Imaginators (Nintendo Switch-versjon)

Når jeg kjøpte Skylanders: Spyros Adventure til Playstation 3 til min lillebror for en god del år siden, var jeg facinert av spillet, men hadde aldri helt lyst til å spille det selv. Spillet var ikke særlig pent, gameplayet var stivt, men konseptet med figurer som hoppet fra den virkelige verden til spill-verden var kult! Nå er vi kommet til 2017, og Skylanders Imaginators, det sjette spillet i serien, som jeg anmeldte ifjor, kommet til vår alles kjære Nintendo Switch! Hvordan er Skylanders-serien på Nintendos håndholdt-hjemmekonsoll-kombinasjon? La oss finne ut av det!

I denne anmeldeldesen skal jeg se på forskjellene mellom Nintendo Switch-versjonen av Skylanders Imaginators, og de andre versjonene. Selve spillet er nesten det samme som det som kom ut i høst. For mer info, les anmeldelsen her:

https://srib.no/2016/10/31/anmeldelse-skylanders-imaginators/

Når du åpner Skylanders Imaginators til Switch, kan du raskt få en bismak av at ting mangler. Når første meny kommer, hvor du velger språk, er det mye færre språk enn det var i fjorårets versjon, og et av språkene som da mangler er Engelsk. En liten ting, men likevel noe som mangler. Så kommer du inn i hovedmenyen, hvor du i Wii U-versjonen jeg anmeldte, og alle andre konsollers versjoner, kunne velge mellom å spille hovedeventyret, eller så kunne du bruke figurene fra “Skylanders Superchargers” til å kjøre billøp med skylanderene dine, men heller ikke dette er en del av Skylanders Imaginators til Switch. Ett større tap, men likevel ikke et stort tap i det store løp.

(Pressefoto: Activision Nordic)
(Pressefoto: Activision Nordic)

Okei, det var de dårlige nyhetene. De gode nyhetene er at resten av spillet er like bra, om ikke bedre på Nintendo Switch!

Scan me once, shame on you! Scan me twice, shame on… who?

Når du skal bruke Skylanders figurene dine i Skylanders Imaginators, scanner du dem en gang, også dukker de opp i spillet! Her bruker du IKKE en Skylanders-portal, slik som du vanligvis gjør, men den venstre Joy-Con-kontrollen, på samme måte som amiiboer blir scannet på Nintendo Switch. Hvis du scanner figuren en gang, dukker karakteren din opp i spillet der og da! Du kan da fjerne figuren, og spille! MEN, hvis du scanner figuren en gang til, låser du da opp karakteren helt, og da kan du bruke figuren spillet når som helst UTEN figuren! Dette gjør at du har tilgang til hele Skylanders-gjengen din “on-the-go”, UTEN å måtte drasse med en haug med figurer! Dette er en helt genial løsning jeg er en stor fan av, og noe som, for min del, gjør spillet mye kjekkere!

https://srib.no/2016/11/23/anmeldelse-thumpin-wumpa-islands-skylanders-imaginators/

Generelt bruker Skylanders Imaginators Switchen godt! Du kan bruke to Joy-Cons til å spille multiplayer, du kan bruke touch-skjerme til å lage egne karakterer! Spill-opplevelsen er veldig kjekk, og dette er for meg et perfekt spill “on-the-go” når jeg trenger litt pause fra Zelda…. Som jeg aldri egentlig gjør, men det er en annen sak!

(Pressefoto: Activision Nordic)
(Pressefoto: Activision Nordic)

Konklusjon

Skylanders Imaginators til Switch er en solid pakke, med tre figurer med i starterpakken! Selv om du på overflaten får litt mindre enn tidligere utgaver av spillet, er håndholdt-vennligheten så stor at jeg anbefaler denne versjonen over de andre, til de som er nysgerrig på Skylanders-serien!

Spillmagasinet

Spillpodcast om konsoll- og PC-gaming med reportasjer, tilbakeblikk, anmeldelser og gjester fra spillindustrien hver tirsdag

Anbefalte artikler