En følsom player

Torsdag kveld i Teglverket på Kvarteret holdt Philip Emilio og LOVELESS et show man sent vil glemme. De tre guttene er alle med i det kreative plateselskapet Nora Collective, og denne kvelden ble de en stjernetrio på scenen. Duoen LOVELESS er kjent for sin dansbare housemusikk og har blant annet remixet bergenseren Sigrid Raabe’s «Two Fish».  De har kommet ut med flere singler og kom blant annet med EP’en «Relationships» som ble gitt ut i sommer i fjor med collabs som norske Tomine Harket og OMVR. Philip Emilio spiller en god blanding av R&B/Rap og hadde sitt debutår i 2016 der han slapp blant annet bangerne som Pelikaner (med Arif) og Følsom (Med Vinz og Unge Ferrari). Nå er han ute med singelen «Litt for mye» sammen med duoen LOVELESS og sammen skal de erobre et fåtalls byer på deres Heartbreak tour.

Litt for mye klubb, damer og alkohol

Etter ca. 30 minutters ventetid med de kule Coastline Tribe guttenes hete oppvarming, entrer Philip Emilio scenen. Det er god stemning i publikum da han åpner konserten med to helt ferske låter som enda ikke er utgitt. Publikum danser og synger med i refrenget likevel. Videre synger han blant annet «BI$A» og «Pelikaner», lyseffektene er magiske og i takt med musikken. Han sparte selvfølgelig den beste stemningssangen til slutt og avslutter soloopptredenen med låten «Følsom». Publikum hopper og synger med av full hals og Philip Emilio avslutter det hele med å «stagedive» utover publikum.

Philip_Emilio _BF_3
Stemningen var 100% under konserten. Foto: Beate Felde for Studvest.

Philip Emilio går av scenen og LOVELESS kjører i gang Kvarteret til en nattklubb med gøy og funky musikk der alle danser med. Det blir dansering og moshpits, litt flørting blir det også. Stemningen er så bra man kan få den og det ser ut til at alle har det utrolig gøy. Sammen har guttene med Philip Emilio den nye hiten «Litt for mye» med en tekst de fleste kan kjenne seg igjen i. Konserten avsluttes med at Philip Emilio kommer ut på scenen og de spiller «Litt for mye» x2! Stemningen var så bra at de måtte ta den om igjen. Dette er kanskje en av de gøyeste konsertene jeg har vært på nettopp grunnet at stemningen var så god og alle var med på å danse, jeg gir selve konsertopplevelsen 10/10. Fremtiden lover bra for guttene!

Hør den nye singelen her:

Hør intervjuet med guttene her:

Anbefalte artikler