Spillelisten Uke 4

Ukens Låt: The Modern Times – I Can´t Say Hi

Ukens låt kommer fra de vennene fra Tromsø som utgjør The Modern Times. Absolutt en låt verdt å sjekke ut, med en tematikk de fleste vil kjenne seg igjen i og futt som bare det. Guttene slipper albumet “This is The Modern Times” nå på fredag, vi gleder oss! Ellers er de å finne på by;Larm i starten av mars og på Kvarteret 16. mars. Mens du venter på at fredagen skal komme kan du sjekke ut den andre singelen “Mötorhead”.

Rohey – I Found Me

Dette er den andre singelen til jazz/soul/funk-hybriden fra Trondheim. Det var ingen tvil da vi listet den første singelen, og det var heller ingen tvil denne gangen. De holder det i samme gate som “Is This All There Is?”, og dette er en veldig fin gate. Deres første album kommer i starten av 2017!

Blood Forest Family – Body

Den poppete gjengen fra Tromsø (og litt overalt?) har kommet med ny og dansbar musikk. De er hele seks medlemmer i det nylig mye omtalte bandet. Låta er full av melodiøse rytmer og en flytende vokal fra Eline Waage Mikalsen. Den har varierende tempo og partier som gjør at låten ender opp med et helhetlig poppete ideal, som vi bare falt pladask for. Låta «Body» er et utvalg fra EP som slippes 15.februar der både konserter og omtaler ligger rundt hjørnet for Blood Forest Family.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/303149545″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Donny Love – No Sense

Helt fra den gylne kysten i godeste Australia, har Donny Love sine røtter. Deres surfete vibe er til å føle på. De leker med søt gitarspilling og sjarmerende utstråling. Det er ikke uten grunn at Australia ofte har en tendens til å fylle opp vår liste, med deres sterke musikkinspirerende effekt på resten av verden. De har en selvironi som er til å trekke på smilebåndet av, og en avslappet profil som smitter over på sitt publikum. Nydelig.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/302448058″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Foreign/National – Mombasa

Mombasa er en havneby i Kenya, men det er også singelen til det første albumet til Melbourne-baserte Foreign/National “Dépaysement”. Selve albumet skal gi deg følelsen av å være langt borte hjemmefra, noe “Mombasa” helt klart greier. Hør på denne låten for å rømme fra de mørke vinterdagene her i Bergen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/302435518″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Marie Sahba – Black Veil

Norsk-iranske Marie Sahba slipper sin første singel på fredag, og vi har fått en liten lytt allerede. Den har allerede vært spilt hos P3 Ruben! Vi gleder oss veldig til den kommer og tror den kommer til å ta Norge med storm. Sahba er i likhet med The Modern Times aktuell på by;Larm i mars! Hold dere oppdatert på hennes facebookside!

Shadowgraphs – Countryside

Dette er absolutt låta som burde vart i fem minutter til. Med sin merkende Kevin Parker inspirerende stil og flytende beat og vokal. Ens psykedeliske oppbygning og lange mellomspill gjør at det hele føles ut som et eventyr. Låta er enormt kort for sin sjanger, noe vi stusset veldig på. Ellers er det en enormt nydelig låt, som vi er meget stolte av å ha med på vår liste denne uken.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/301750422″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

 

Anbefalte artikler