Ukens anbefaling: Seinabo Sey – Younger

This content has been archived. It may no longer be relevant

Plutopop sin faste spalte Ukens anbefaling introduserer lytterne for den ferskeste og beste  nye låten som vi mener eksisterer akkurat nå. I uke 49 ble dette Seinabo Sey med låten Younger, som uten tvil er noe av det beste vi har hørt på lenge.

Seinabo Sey er svensk (ingen stor overraskelse) og har i forbindelse med låten Younger jobbet sammen med produsent Magnus Lidehäll. Lidehäll har for øvrig også produsert låten Don’t Wait av Mapei, som tidligere i år også sikret seg en plass i Ukens anbefaling-spalten. Det er med andre ord ingen tvil om at Lidehäll har noe å gjøre i musikkbransjen.

Men la oss fokusere på Seinabo. Hun har en stemme som er dypt imponerende. Låten er spennende, inspirerende og interessant. Lydbildet er varmt med spisse kanter. Alt i alt kanskje en av de beste låtene i 2013.

Hør innslaget fra Ukens anbefaling her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/12/2010PC1_BBBA132AF37C4D66BD7315F90FAC1F1F.mp3]

Hør Younger her:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/121239672″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Anbefalte artikler