Plutopop: Nye utgivelser

This content has been archived. It may no longer be relevant

Dan Croll: Sweet Disarray

Dan Croll er kanskje et ukjent navn for mange, men den Liverpool-baserte singer/songwriteren har allerede rukket å varme opp for band som Haim, Bombay Bicycle Club, Bastille og Chvrches. Debutalbumet Sweet Disarray ble spilt inn i en gymsal sammen med gode venner, og resultatet er intet annet enn nydelig. Musikalsk sett beveger han seg innenfor det folkpopelektroniske landskapet, med en god dose varme og en hel del sjarme.

Hør Plutopop sin anbefaling av Dan Croll sitt album her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/jjulieSRRED15_DB3075D63DD64690AC0B8FC21A79F5A6.mp3]

Kaja Gunnufsen: Faen Kaja

Kaja er en viktig artist. På sitt debutalbum Faen Kaja tar hun for seg den problematiske hverdagen, den jævlige kjærligheten og den tomme tilværelsen. Hun sier ting som de er. Og det føles godt. Hun er ironisk og morsom i sin formidling, men tekstene er likevel preget av en seriøs undertone som stimulerer til ettertanke. Vi trenger en stemme som Kajas i popuniverset.

Hør Plutopop sin anbefaling av Kaja Gunnufsen sitt album her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/eliseSRRED15_4E959E49F8AD48A39ADBE693D59E4731.mp3]

MØ: No Myhtologies to Follow

Mø er et dansk ord som betyr gammel jomfru, men musikken til denne dama tilsier at det er veldig lite igjen av den jomfrudommen. Debutalbumet No Mythologies to Follow er proppfullt av dansbare poplåter som for det meste reflekterer over kjærligheten. Albumet består av hele 20 låter, som til tider gjør at noen av låtene glir litt inn i hverandre, men det er likevel et råsterkt album som fortjener stor oppmerksomhet.

Hør Plutopop sin anbefaling av MØ sitt album her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/ingridSRRED15_20F229597D024F4F9060A2A0BB739990.mp3]

Anbefalte artikler