Ka skjer på musikkfronten?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Bergen er en heldig by denne helgen og den neste uken med mye bra musikk på programmet. Se om du blir fristet til å få med deg noe!
Her kan du høre klipp fra Plutopop-sendingen om hva som skjer. Vi rakk å ta for oss Astrid S og de to veldedighetskonsertene:

Astrid S

Astrid S er på turné i Norge og andre stopp for turen er her i Bergen. På konserten i Trondheim hadde hun med seg et band og spilte en del ny musikk, så det er rimelig å anta at vi får servert det samme. På Lille Ole Bull blir det lite og intimt for Astrid S som kunne solgt ut en større scene også. Den dyktige 18-åringen slapp 2 AM i fjor til strålende kritikker og gjorde en duett på låten Air på debutalbumet til Shawn Mendes i vår. Sistnevnte låt toppet iTunes i USA. Senest for 1 uke siden varmet Astrid S opp for The Weeknd i Oslo. Hør her Matoma-remixen av 2 AM som er enda mer kjent enn originalen:[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/205146014″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]Hvem: Astrid S.
Når: Fredag 9. oktober 21:00, dørene åpner 20:00.
Hvor: Lille Ole Bull Scene.
Pris: 250/200 kr (utsolgt).

Soft Inc + Hoggormsafari

Soft Inc og Hoggormsafari skal spille veldedighetskonsert arrangert av Lions Club Bergen Student. Inntektene går til prosjektet Sponsor a Dream som bidrar til skolepenger til barn fra slummen i Kampala. Soft Inc er et 1 år gammelt band bestående av 4 gutter på 18 år. De spiller deilig indie-rock og har låten Sour Lemon Drops. Det kommer mer fra denne gjengen i fremtiden. Hoggormsafari spiller livlig punk-pop. Bandet fra østlandet har holdt det gående med konserter på både Hulen og Garage i høst.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/200952366″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Hvem: Soft Inc + Hoggormsafari.
Når: Fredag 9. oktober 22:30, dørene åpner 21:00.
Hvor: Kvarteret.
Pris: 50 kr.

Heidi Musum + James Kirby + Martine Bugten

Veldedighetskonsert nummer to denne helgen. Overskuddet fra denne konserten går til organisasjonen CWASS. Heidi Musum bidrar med en flott stemme til rolig musikk. Britiske James Kirby er veldig dyktig og spiller noe en kan kalle indie pop-rock. Musikken hans kan gjerne sammenlignes med stilen til John Mayer! Martine Bugten har mange kanskje ikke hørt om, men de mange coverne hun har på Soundcloud avslører en fyldig stemme.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/149484996″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Hvem: Heidi Musum + James Kirby + Martine Bugten.
Når: Lørdag 10. oktober 21:00, dørene åpner 20:00.
Hvor: Kvarteret.
Pris: 100 kr.

Hiphopbonanza

DJ Kinolars og Ungehelgesen lager fest igjen. Duoen spiller mye dansbar musikk i løpet av en lang kveld på et vilkårlig utested i Bergen. Denne gangen spår de en svett kveld på Chagall og mye kø utenfor.

Hvem: Hiphopbonanza.
Når: Lørdag 10. oktober 22:00.
Hvor: Chagall.
Pris: 50 kr (kun kontant).

Thomas Dybdahl

Dybdahl er enda i Norge som del av hans akustiske turné før han snart setter kursen mot resten av Europa. Les mer her: Høstens konsertguide

Hvem: Thomas Dybdahl.
Når: Tirsdag 13. oktober 19:00.
Hvor: Ole Bull Scene.
Pris: 450 kr.

Anbefalte artikler