“Eg e så jæla drøø søøø..!”

This content has been archived. It may no longer be relevant

I dagens Plutopop-sending hører du intervjuet vi gjorde med bergenserne på Phonofestivalen 15. september, hvor de blant annet forklarer deres interne bandspråk, forskjeller på franske, tyske og spanske fans, og deres nye (kanskje hakket mer seriøse) musikk.

Vi gir deg også en smakebit på Ekkofestivalen som starter på lørdag, samt samarbeidet deres med aktuelle BIFF, som i år viser syv spennende filmer i kategorien “musikalske takter”, bl.a. om LCD Soundsystem og Paul Simon.

I tillegg guider vi deg gjennom mylderet av ny, god musikk – alt fra gamle/evigunge Rolling Stones (JA, de lever, og spiller bra, fremdeles), Ekko-aktuelle Sandra Kolstad, Urørt-hip hop-talentet Adequate, og vakker “mørketidsmusikk” fra Dark Dark Dark.

Vår anbefaling denne uka er også fin høstmusikk: “The Haunted Man” er det 3. albumet til Natasha Kahn, som du nok kjenner bedre under navnet Bat for Lashes. Mystisk og magisk, sjekk ut!

Marianne og Bernts hyggelige prat med Kakkmaddafakka kan du høre her:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Plutopop-Kakkmaddafakka-intervju-fra-Phono-utesending1.mp3]

Hele sendingen er å finne på Plutopops nettside, Plutopop.

 

Anbefalte artikler