Høstens konsertguide

This content has been archived. It may no longer be relevant

Sommerferien er over og hverdagen har startet igjen. For at semesteret skal bli litt enklere mellom forelesninger og innleveringer har vi satt sammen en konsertguide til de beste konsertene, som vil lyse opp ukene dine. Her har du våre anbefalinger:

Hayden James

Den australske Hayden James DJ-en har blitt utrolig populær over veldig kort tid. Han er mest kjent for herlige sommerlåter med deilige danserytmer, og har tidligere blitt kalt “the face of the new Australian production music scene”. James’ nyeste låt “Something About You” kan gi deg en liten forsmak på hvordan atmosfæren vil være når Hayden James spiller på Landmark:

Hvem: Hayden James

Når: 27.august kl. 22:00

Sted: Landmark

Pris: 150 kr.

Lars Vaular

Lars Vaular er, som de fleste vet, rapper og låtskriver fra Bergen. Han har samarbeidet med mange ulike band og artister, som blant annet Fjorden Baby!, John Olav Nilsen & Gjengen, Jan Eggum og Tungtvann. Hans nye plate 666 GIR har fått strålende kritikk fra flere kanter. I en anmeldelse fra NRK P3 sa de at “Lars Vaular er en fryktløs artist som behersker å gå ut av den berømmelige boksen og lage noe unikt. Tenke sjæl, som noen sa en gang i tiden“. Hvis du enda ikke har sjekket ut albumet eller fått muligheten til å se Vaular live, kan du få en liten forsmak her:

Hvem: Lars Vaular med special guest S!VAS (etterfest på Klubb Kok – 175 kr)

Når: 28.august kl. 20:30

Sted: Bergenhus Festning – Bastionen

Pris: 370/320 kr.

Anja Elena Viken

Anja Elena Viken er en artist med mye talent. Etter at hun var på besøk hos Plutopop i vår fikk vi et lite innblikk i hennes motivasjon for å klare seg i musikkbransjen. Etter en tid med sykdom er hun endelig klar til å vise seg frem. Musikken hennes er både vakker og røff. En artist som fortjener en plass på kartet over flinke norske artister. Sjekk ut låten “Født Forbryter” under:

Hvem: Anja Elena Viken

Når: 1. september kl. 20:00

Sted: Lille Ole Bull

Pris: 200 kr.

Frøder

Det ryktes at Frøder er den nye norske artisten å følge med på. Frøder har et unikt låtskrivertalent og en karakteristisk stemme. Hun har gitt ut låtene “Speed for Sound” og “Over the Sea” som allerede har blitt enormt populære. Hun var også vokalisten på CLMD’s låt “Stockholm Syndrome”Denne dama er det verdt å sjekke ut:

Hvem: Frøder

Når: 10. september kl. 22:30

Sted: Kvarteret, Teglverket

Pris: 180/140 kr.

Thomas Dybdahl

Nordmannen Thomas Dybdahl har allerede gitt ut en rekke gode låter. Han har gitt ut seks soloalbum der alle har fått gode anmeldelser. Dybdahl har en fantastisk stemme som du umiddelbart vil like, og musikken hans er rolig og perfekt for en avslappende kveld. Hør bare her:

Hvem: Thomas Dybdahl

Når: 13. oktober kl. 20:00

Sted: Ole Bull Scene

Pris: 450 kr.

Kings of Convenience

Kings of Convenience er en indie folk-pop duo fra Bergen. Låter som “Homesick” og “I’d rather dance with you” er tidligere hits som har levd lenge på radio. Hør bare på den deilige rytmen:

Hvem: Kings of Convenience

Når: 27. oktober kl. 20:00

Sted: Ole Bull Scene

Pris: 420 kr.

The Wombats

The Wombats er en trio som består av to britiske medlemmer og et norsk medlem. Dette indie rock-bandet har mange hits i baklomma. Deres nye album Glitterbug er allerede Plutopops høstalbum. Vi anbefaler deg på det sterkeste å få med deg denne konserten, da den kommer til å føre til mye dans og god musikk. Sjekk ut The Wombats her:

Hvem: The Wombats

Når: 30. oktober kl. 21:00

Sted: Logen Teater

Pris: 320 kr.

Aurora

Aurora Aksnes har raskt blitt den nye snakkisen i norsk musikkindustri. Hun har allerede vært på turné utenlands og skaffet seg flere fans. På scenen er hun en fryd og hun synger med en innlevelse som alle burde oppleve. Til høsten kommer hennes etterlengtede debutalbum. Hun har allerede gitt ut låter som “Running with the Wolves”, “Runaway” og “Under stars”, som alle har blitt alle store hits. Denne unge damen bobler av talent. Sjekk henne ut her:

Hvem: Aurora

Når: 8. og 11. november kl. 20:00

Sted: Ole Bull Scene

Pris: 350 kr.

Todd Terje

Todd Terje er norsk DJ og produsent innen elektronisk dansemusikk. Det ryktes at artistnavnet Todd er en hyllest til den amerikanske produsenten og DJ-en Todd Terry. Sammen med Lindstrøm og Prins Thomas er han en del av “Oslo-discoen” som er meget beryktet. Todd Terjes debutalbum It’s Album Time inneholder flere klubbhits og har mottatt mange gode anmeldelser:

Hvem: Todd Terje & The Olsens

Når: 12. november kl. 21:00

Sted: Røkeriet USF

Pris: 350/300 kr.

Gabrielle

Den norske electropopsangeren Gabrielle slo gjennom med den kjente låten “Ring meg”, og har blitt nominert til Spellemannsprisen i kategorien årets hit. Hennes nye låt “Mellom skyene” gir deg lysten til å danse og synge for full hals. Sjekk ut her:

Hvem: Gabrielle

Når: 19. november kl. 21:00

Sted: USF Verftet

Pris: 320/270 kr.

Anbefalte artikler