Spillelisten uke 36

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: Slum Sociable – All Night

Slum Sociable består av to gutter fra Australia, og har denne uken klatret seg til toppen av spillelisten. Låten All Night er en røre med elektroniske beats, jazz-inspirert vokal og et refreng som vil få deg til å danse.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/218843835″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
 

Communions – Forget It´s a Dream

De danske “drengene” slapp i sommer ut albumet Forget It´s a Dream, med samme tittel som låten. Den deffuse, uklare vokalen og musikken til Communions kan lett gi deg en Joy Division-feeling. Len deg bakover og drøm deg inn i et eventyr med punk-rock.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xSM5Tre3lzY]

 

Hayden James – Something About You

Den Australske artisten har sjarmert seg gjennom flere festivaler både i USA og i Europa denne sommeren. Hayden James hadde nylig konsert på Landmark, og fikk hele bygget til å danse. Han har tidligere blitt kalt ”the face of the new Australian production music scene”, og vi i Trigger Bergen valgte å A-liste sangen Something About You. Dersom du er fan av chille beats, er den rolige elektroniske musikken noe du burde sjekke ut.

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/181081894″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
 

Surfalot – Brother Brother

Enmannsbandet Surfalot består av Bendik Johnsrud. Han er glad i å eksprimentere med gitar og synther, som han virkerlig viser at han har dreisen på i denne energiske låten Brother Brother. Å danse bekymringsløst er utgangspunktet til Surfalot, noe som jo alle kan kjenne seg igjen i.

 
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/211481480″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
 

The Plastics – Table Manners

Det Sør-Afrikanske bandet The Plastics har gitt ut mye spennende musikk siden 2009. Den nye sangen Table Manners er en sang fylt med mye kul vokal og indie-inspirert melodi. Dette er kanskje en av de første gangene vi i Trigger lister Sør-Afrikansk musikk, men det blir nok ikke den siste om vi skal dømme utfra denne låta.

 
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/220677801″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
 

Going to Philly – Bones

Lokalt band fra Bergen, som består av fire ganske unge musikere. De har latt seg bli inspirert av alt fra alternativ til simpel rock. Bandet er aktuelt og kommer mest sannsynlig til å spille konserter i tiden fremover, så hold øynene åpne kjære Bergensborgere. Ryktet tilsier at de er ett entusiastisk live-band, som overrasker på scenen.

 
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/207671748″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
 

Nathalie Nordnes – You Will Live Forever

Nathalie Nordnes er både musiker og låtskriver. Bergensjenta har sunget med blandt annet Sondre Lerche. Den nye sangen You Will Forever gir oss en drømmende følelse, og kor-jenta skinner gjennom. Det er en enkel låt med få elementer, men noen ganger er det alt som skal til.

 
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/217305997″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Følg spillelisten på spotify, her:

Anbefalte artikler