Spillelisten uke 44

This content has been archived. It may no longer be relevant

08. Advanced Language – Cocaine

Advanced Language fra Bergen er ute med sin første offisielle singel, som er hentet fra deres kommende album Samples. Albumet slippes 28. november på Nabovarsel. Petter Berge har en vokal som tar oss i retning Steven Morrissey, og det låter tøft med en synthbasert, hipp vri på The Smiths. Vi gleder oss til album!

PS: Albumslippefest på Landmark 29. november!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/173295714″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

07. Solefald – Norrønaprogen

Solefald er et band fra Kristiansand som har holdt på i nærmere en evighet, siden 1995 for å være presis. Det har vært stille i fire år, og nå er de tilbake.  “Norrønaprogen er hentet fra Solefalds nyutgivelse Norrønasongen. “Norrønaprogen” er tung og dyster, og passer utmerket til det nitriste bergensværet denne uken.

 

 

06. Danny L Harle – In My Dreams

Neida, vi er ikke på Tryvann og danser som galne i russedresser. Men vi kunne nesten vært det. Danny L Harle er kontrastenes mann, han inspireres både av Scooter og Stravinsky og skriver musikk til alle mulige formål. Futuristisk tyggegummipop er en av sjangrene han liker.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171181472″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

05. Ekó – Sumahum

Ekó er Lárus S. Jóhannesson, og han er oppvokst både i Norge og i Reykjavik. Det er ikke mye å finne ut om ham, men det vi vet er at han lager fin, nedpå, elektronisk musikk. Sjekk ut A Long Melodic Line EP‘n hans på Soundcloud, i tillegg til hans siste “Sumahum”:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/173061917″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

04. Birdmask – Silly Poets

Birdmask er Manuel Gagneux, og han har vært opptatt av musikk så lenge han har vært opptatt av livet. Birdmask er også en herre som lar musikken sin bære preg av kontraster. Han lager musikk både i “Silly Poets”-stil, men leverer også låter i riktig folk-stil og andre drømmepopete perler. Det viktigste for Birdmask er at musikken hans når ut til folk og ikke at han nødvendigvis tjener så mye penger på det – det er holdningen sin!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/172324837″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

03. Honne – Warm on a Cold Night

Honne er en relativt fersk, elektronisk duo fra England som lager deilig R&B. “Warm on a Cold Nightsvarer til forventningene, og gjør nettopp det den skal; den holder deg varm en kjølig kveld.

Denne låten er ukens baby-making-låt. Værsågod!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CX5f0NcqlMs&w=640&h=390]

 

02. Ukens Album: House by the Lake – Woodlands

House by the Lake ble startet av Sondre Strandskog Arnesen, og etter utvidelser i bandets besetning med medlemmer fra Monstereo, Hypertext og Ekkolodd, er bandet nå endelig ute med sitt debutalbum. House by the Lake lager utrolig koselig musikk, perfekt til å sitte under pleddet med en kopp kakao.

Nyt albumet:

 

01. Ukens Låt: Daddy Issues – Ugly When I Cry

Daddy Issues er tre jenter fra North Carolina som gjenopptar grungen fra 1991. De skal ta over samfunnet med sin musikk som er en blanding av surfpop, indie og garage. Jentene har kontroll på lyden sin og det tar nok ikke lang tid før dette ferske bandet har full kontroll på livescenen og. “Ugly When I Cry” ble riktignok sluppet 18. september, men enkelte ganger må det være lov å la låter av dette kaliberet få bruke litt ekstra tid til å komme seg over Atlanteren.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171846144″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Sjekk ut spillelisten på Spotify:

Anbefalte artikler