Spillelisten uke 12

UKAS LÅT: Ganezha ft. Sushi x Kobe, Kikkan (Dårlig Vane) – Kamikaze

Ukens låt står Triggers kjære Ganezha for! Kamikaze er første singel fra Ganezhas kommende album “Å gi fødsel til farger” og på denne låten har han alliert seg med “Kikkan” fra Dårlig Vane og Sushi X kobe. Låten er ganske mørk og melankolsk og det kan virke som Ganezha ønsker å sette noen saker på dagsorden som vi ikke alltid har øyne og ører åpne for her i verdens lykkeligste (?) land.Vi har likevel hatt denne på repeat her i Triggerredaksjonen siden vi hørte den første gang!

Husk å sette av 29.Mars til Ganezhas mikrokonsert på Chagall hvor det også er duket for førpremiere av musikkvideoen til Kamikaze samt debatt ledet av Vågard Unstad ( A-laget).

Filmsey Lohan – Sweet tooth

Vi sparker igang ukens liste med en låt fra en nyoppstartet hiphopkvartett med base i Triggers hjerteby Melbourne. Disse startet opp i julen 2016, men musikken bærer preg av å være nøye gjennomtygd. Gruppa serverer herlige beats med hint av jazz og psykedelika hvor ingenting er samplet, som det gjøres så ofte i denne sjangeren- alt er produsert av bandet selv. Følg dem på soundcloud og hold deg oppdatert på det neste som kommer.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/310922933″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Mello Soul Black – Operating Correctly

Mello Soul Black er fra Texas og lager old school, chill hiphop som tar deg rett tilbake til den gode 90-tallet, for deg som er gammel nok til å huske da scrathcing var et viktig element i hiphopen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/309416098″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Howard Maple – Soul Music

Howard Maple er en norsk produsent fra Arendal. Ikke like het her som i Melbourne kanskje, men musikken hans er stilrik og med en bredt spekter av stemninger. Denne karen har vært i bransjen lenge. Hans debut “inside” ble utgitt helt tilbake i 2000, da han ble nominert til spellemansprisen. Låten “soul-music” er en del av en ny, norsk samleplate som er omtalt som “et nytt norsk mesterverk innen soul og hiphop” av bergensmagasinet. Verdt å sjekke ut.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/312118883″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Kåte Klør – Rennestein Ridder

Kåte Klør er tre gutter i tjueårene fra Stavanger som nylig har sluppet en relativt skitten garagerock låt. De har både lagt sitt navn over vestlandet da de oppvarmet for tidligere listete Hvitmalt Gjerde og spilte på alles kjæreste Kvarteret i forbindelse med BDSM Helhuset som var i helgen. Noe sier meg at dette ikke er siste gang vi ser (hører?) noe til bandet Kåte Klør i Bergen. Ettersom en meget god respons på publikum under helgens gig og på selve låten som sikret seg relativt stabil plass på ukas liste!

LØVER – Lonely Now

Løver har skjønt at ensomhet ikke bare handler om fysisk avstand, og det synger han om i sin nye låt “lonely now”. LØVER er en R&B artist fra Bergen, signert på Brilliance. Låten hans er produsert av Brady Daniel Smith fra Anna of the north og har fått mye hype blant annet i Storbritannia og ute i Europa. LØVER spilte også på BY:LARM i år.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/308080002″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

AV AV AV – Total Recall

AV AV AV uttales Ow Ow Ow for de som lurer! Dette er elektronisk musikk på sitt mest hardcore, alt laget av tre produsenter fra København. Total Recall er del av den nye EP-en “everything is true” som slippes den 10.Mars.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/301658931″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

 

Anbefalte artikler